Alle busreizen Frankrijk, met luxe touringcar bus

seniorenreis champagne frankrijk

Busreizen naar Frankrijk zijn een populaire manier om dit prachtige land te verkennen. Frankrijk is een land in West-Europa dat bekend staat om zijn rijke geschiedenis, cultuur en gastronomie. Het grenst aan België, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland, Italië, Spanje, Andorra en Monaco. Parijs is de hoofdstad en grootste stad van Frankrijk. Frankrijk heeft een diverse geografie, variërend van vlaktes in het noorden en westen tot bergketens zoals de Alpen in het zuidoosten en de Pyreneeën in het zuidwesten. Het land heeft ook een uitgestrekte kustlijn aan de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan en het Kanaal. Het boeken van meerdaagse busreizen Frankrijk bij Veenstra Reizen kunt u online doen of telefonisch. Bij Veenstra Reizen vindt u alle busreizen met verschillende bestemmingen in Frankrijk. Parijs is de hoofdstad van Frankrijk en derhalve een zeer aantrekkelijke bestemming als busreis. Bovendien reist u altijd comfortabel in de luxe bussen van Veenstra Reizen. U bent van alle gemakken voorzien tijdens uw busreis Frankrijk, wat betekent dat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Veenstra Reizen is de specialist in busreizen naar Frankrijk. We bieden een groot aanbod busreizen naar Frankrijk aan met veel diversiteit in het excursieprogramma. Door een jarenlange ervaring kunnen wij u iets extra’s bieden in de busreizen naar Frankrijk zoals persoonlijke wandelingen door de omgeving, gezellige feestavonden of lekkernijen uit de regio. Frankrijk staat ook bekend om zijn culinaire tradities, waaronder wijn, kaas, croissants, baguettes, foie gras en andere heerlijke gerechten. Vakantie vieren in Frankrijk kan zowel in de zomer als in de winter. 

Busreizen naar Frankrijk in- of exclusief excursies boeken?

Het mooie van een busreis naar Frankrijk bij Veenstra Reizen, is dat u deze in- of exclusief excursies kunt boeken. Wilt u Frankrijk op eigen houtje verkennen? Dan boekt u bijvoorbeeld een busreis naar Parijs zonder excursiepakket. U kunt echter ook busreizen Frankrijk boeken met de voordelige excursies die wij voor u organiseren. Iedere Franse busvakantie heeft haar eigen unieke bezienswaardigheden. Reis voordelig mee met Veenstra Reizen en ontdek de mooiste plekken in Europa!

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de busreizen Frankrijk
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden busreizen Frankrijk volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze busreizen Frankrijk:

 • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
 • Bij onze busreizen Frankrijk heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

De mooiste regio’s voor busreizen door Frankrijk

Onze busreizen naar Frankrijk

Frankrijk heeft een breed scala aan prachtige bezienswaardigheden die zowel natuurliefhebbers als cultuurliefhebbers zullen aanspreken. Hier zijn enkele van de meest populaire bezienswaardigheden in Frankrijk.

Busreizen naar Parijs

Een groepsreis naar Parijs is een reis naar de stad van de mode, de gastronomie, bekende monumenten, bezienswaardigheden en nog veel meer. Parijs laat zich moeilijk in woorden samenvatten. Of u er nu naar toe gaat voor een weekje erop uit of een langer verblijf, Parijs is nooit saai! Parijs is met zo’n 12 miljoen inwoners in het hele stedelijke gebied de op een na grootste stad van West Europa. Samen met Londen, New York en Tokio wordt Parijs gezien als één van de vier grote wereldsteden.

Busreizen naar Normandië

Een groepsreis Normandië biedt de toerist een verbazingwekkend gevarieerd landschap van lichtglooiend tot heuvelachtig en aan de kust van zanderig tot rotsachtig. Beide streken hebben een eigen verleden dat tot uiting komt in prehistorische rijen rechtopstaande stenen in Bretagne en de rijzige Romaanse kerken in Normandië.

Busreizen naar Disneyland

Kom en ontdek de magie van Disney in Disneyland, uw dromen worden werkelijkheid tijdens uw groepsreis Disneyland! In de attractieparken, hotels, het Disneyland Park of het Walt Disney Studios Park. Disneyland is een attractiepark- en recreatiecomplex in Marne-la-Vallée, een stad in de buitenwijken van Parijs, Frankrijk. Beleef de magie van dichtbij tijdens de groepsreis Disneyland en bezoek één van de fantasievolle parken. Als u Main Street, USA in het Disneyland Park binnenwandelt, begint u te dromen!  Hier vindt u vijf themalanden vol klassieke Disney verhalen. Disneyland is een complex van 19 km² en omvat themaparken, hotels, uitgaans- en winkelgelegenheden, een golfterrein, een RER- en TGV-station en meer.

Busreizen naar Tirol

De regio Tirol biedt prachtige landschappen met de imposante Alpen, schilderachtige valleien en charmante dorpen. Het is een populaire bestemming voor wintersport en biedt ook mogelijkheden om te wandelen, fietsen en genieten van de natuur.

Busreizen naar Elzas & Vogezen

Tijdens deze groepsreis door het gebied van de Elzas, Vogezen en de Champagnestreek leeft u als Bourgondiër. De seniorenreis Elzas en Champagne staat in het teken van lekker eten en drinken in combinatie met het genieten van de cultuur & natuur. De route leidt langs variërende fenomenale landschappen, wijngaarden, bossen, historische dorpen, kathedralen en kastelen.

Busreizen naar de wintersport

Bent u op zoek naar een mooie wintersportreis voor uw groep? Dan bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en expertise maken wij voor u een prachtige wintersportreis speciaal op maat.

Waarom Veenstra Reizen

 1. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact
 2. Veenstra Reizen is een familiebedrijf en flexibiliteit is onze kracht
 3. Zeer gevarieerd wagenpark en we hebben voor iedere groep een bus op maat
 4. Wij bieden de mooiste en meest complete busreizen naar Frankrijk zonder verrassingen achteraf
 5. Veiligheid staat bij ons voorop
 6. ISO 9001 gecertificeerd en we zijn in het bezit van het Veiligheidsdocument, Veenstra Reizen voldoet daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit en veiligheid
 7. ISO 14001 gecertificeerd, Veenstra Reizen biedt daarmee maximale garanties op duurzaamheid
 8. Onze chauffeurs/reisleiders zijn zeer ervaren
 9. Zonder zorgen op reis, alle busreizen naar Frankrijk die Veenstra Reizen aanbiedt vallen onder SGVR garantiefonds

Maar we bieden meer. We willen graag dat onze reizigers een mooie herinnering overhouden aan de busreizen naar Frankrijk. Onze reizigers willen steeds vaker een programma op maat en dit vergt een hoge mate van flexibiliteit. Samenwerking en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel, want samen zorgen we ervoor dat de busreizen naar Frankrijk een succes worden. De begeleiding die u vanuit Veenstra Reizen kunt verwachten, vindt door vakkundig personeel plaats.

Veilige busreizen naar Frankrijk inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard gaat u bij Veenstra Reizen op vakantie met een bus inclusief een chauffeur. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw busreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Busreizen naar Frankrijk bij Veenstra Reizen doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busreizen naar Frankrijk regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag met een eigen groep busreizen naar Frankrijk organiseren?

We stellen graag unieke busreizen naar Frankrijk voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de busreis naar Frankrijk tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw busreizen naar Frankrijk om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Busreizen Oostenrijk met Veenstra Reizen
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef