Alle busreizen Engeland, met luxe touringcar bus

Excursiereis Wales

Busreizen naar Engeland zijn een populaire manier om dit prachtige land te verkennen. Engeland is een land dat deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk, samen met Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het beslaat het zuidelijke deel van het eiland Groot-Brittannië en grenst aan Schotland en Wales. Engeland heeft een rijke geschiedenis, een diverse cultuur en een breed scala aan bezienswaardigheden en activiteiten. Het boeken van meerdaagse busreizen Engeland bij Veenstra Reizen kunt u online doen of telefonisch. Bij Veenstra Reizen vindt u alle busreizen met verschillende bestemmingen in Engeland. Londen is de hoofdstad van Oostenrijk en derhalve een zeer aantrekkelijke bestemming als busreis. Bovendien reist u altijd comfortabel in de luxe bussen van Veenstra Reizen. U bent van alle gemakken voorzien tijdens uw busreis Engeland, wat betekent dat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Veenstra Reizen is de specialist in busreizen naar Engeland. We bieden een groot aanbod busreizen naar Engeland aan met veel diversiteit in het excursieprogramma. Door een jarenlange ervaring kunnen wij u iets extra’s bieden in de busreizen naar Engeland zoals persoonlijke wandelingen door de omgeving, gezellige feestavonden of lekkernijen uit de regio. Vakantie vieren in Engeland kan zowel in de zomer als in de winter. 

Busreizen naar Engeland in- of exclusief excursies boeken?

Het mooie van een busreis naar Engeland bij Veenstra Reizen, is dat u deze in- of exclusief excursies kunt boeken. Wilt u Engeland op eigen houtje verkennen? Dan boekt u bijvoorbeeld een busreis naar Londen zonder excursiepakket. U kunt echter ook busreizen Engeland boeken met de voordelige excursies die wij voor u organiseren. Iedere Engelse busvakantie heeft haar eigen unieke bezienswaardigheden. Reis voordelig mee met Veenstra Reizen en ontdek de mooiste plekken in Europa!

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de busreizen Engeland
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden busreizen Engeland volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze busreizen Engeland:

 • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
 • Bij onze busreizen Engeland heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

De mooiste regio’s voor busreizen door Engeland

Onze busreizen naar Engeland

Engeland heeft een breed scala aan prachtige bezienswaardigheden die zowel natuurliefhebbers als cultuurliefhebbers zullen aanspreken. Hier zijn enkele van de meest populaire bezienswaardigheden in Engeland.

Busreizen naar Londen

Een groepsreis naar Londen is een reis naar het spil en het hart van Engeland. Een prachtige boeiende stad met een verscheidenheid aan bezienswaardigheden. U vindt er vele historische monumenten en bekende musea. Londen staat bekend als dé shophoofdstad van Europa met meer dan 30.000 winkels, waarvan er 3.000 in het centrum liggen. Niet te missen zijn Oxford Street, met zijn bekende warenhuizen, Bondstreet en Picadilly Circus. Of wat te denken van Sloane Street, Bayswatter en Notting Hill, toonaangevend op het gebied van mode, design en restaurants. Shop till you drop, het kan echt in Londen, maar deze fantastische stad biedt zoveel meer.

Busreizen naar Wales (wandelreis)

Met 870 mijl aan ononderbroken kustpaden, prachtige nationale parken en eeuwenoude dorpjes is Wales een paradijs voor wandelaars. Een gids begeleidt ons wanneer we de mooiste routes met gevarieerde landschappen ontdekken. Op de hoogste top van Snowdonia, maar ook langs de kusten en in de binnenlanden. Maar Wales biedt meer. De zangerige taal doet sprookachtig aan en waarom heeft Wales die draak in zijn vlag? Heeft dat misschien iets met de talloze legendes te maken? Een prima idee om dat tijdens deze reis uit te zoeken.

Busreizen naar Wales (wandelreis)

De seniorenreis naar Filzmoos betreft een reis die is aangepast aan personen die goed ter been zijn. Op deze reis gaat een reisbegeleider mee en is de touringcar voorzien van een lift. Het reisprogramma is speciaal afgestemd op senioren, waarbij er veel aandacht is voor uw persoonlijke wensen en graag deelneemt aan een gevarieerd excursieprogramma. Salzburgerland wordt gekenmerkt door typisch Oostenrijkse berglandschappen zoals u deze kent uit de Sound of Muisc met veel groen, blauwe meren en mooie bergen en dalen. Ons hotel bevindt zich in het leuke plaatsje Filzmoos wat centraal gelegen is voor het maken van leuke uitstapjes.

Busreizen naar Oxford en Cambridge

Deze historische universiteitssteden zijn beroemd om hun prestigieuze universiteiten en prachtige architectuur. Bezoek de historische hogescholen, neem een ​​puntige boottocht op de rivier de Cam in Cambridge en geniet van de academische sfeer van deze steden.

Busreizen naar Lake District

Dit prachtige natuurgebied in het noordwesten van Engeland staat bekend om zijn serene meren, glooiende heuvels en schilderachtige dorpjes. Het is een populaire bestemming voor wandelaars, natuurliefhebbers en liefhebbers van de romantische poëzie, geïnspireerd door dichters zoals William Wordsworth.

Busreizen naar Bath

Deze stad in het zuidwesten van Engeland staat bekend om zijn Romeinse baden en Georgische architectuur. Bezoek de Romeinse baden, het beroemde Bath Abbey en geniet van de elegante straten van de stad.

Waarom Veenstra Reizen

 1. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact
 2. Veenstra Reizen is een familiebedrijf en flexibiliteit is onze kracht
 3. Zeer gevarieerd wagenpark en we hebben voor iedere groep een bus op maat
 4. Wij bieden de mooiste en meest complete busreizen naar Engeland zonder verrassingen achteraf
 5. Veiligheid staat bij ons voorop
 6. ISO 9001 gecertificeerd en we zijn in het bezit van het Veiligheidsdocument, Veenstra Reizen voldoet daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit en veiligheid
 7. ISO 14001 gecertificeerd, Veenstra Reizen biedt daarmee maximale garanties op duurzaamheid
 8. Onze chauffeurs/reisleiders zijn zeer ervaren
 9. Zonder zorgen op reis, alle busreizen naar Engeland die Veenstra Reizen aanbiedt vallen onder SGVR garantiefonds

Maar we bieden meer. We willen graag dat onze reizigers een mooie herinnering overhouden aan de busreizen naar Engeland. Onze reizigers willen steeds vaker een programma op maat en dit vergt een hoge mate van flexibiliteit. Samenwerking en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel, want samen zorgen we ervoor dat de busreizen naar Engeland een succes worden. De begeleiding die u vanuit Veenstra Reizen kunt verwachten, vindt door vakkundig personeel plaats.

Veilige busreizen naar Engeland inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard gaat u bij Veenstra Reizen op vakantie met een bus inclusief een chauffeur. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw busreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Busreizen naar Engeland bij Veenstra Reizen doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busreizen naar Engeland regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag met een eigen groep busreizen naar Engeland organiseren?

We stellen graag unieke busreizen naar Engeland voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de busreis naar Engeland tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw busreizen naar Engeland om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Busreizen Oostenrijk met Veenstra Reizen
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef