Voordelige busreizen Duitsland met luxe touringcar

Busvakantie Duitsland

Duitsland, officieel bekend als de Bondsrepubliek Duitsland, is een land in Centraal-Europa. Het grenst aan negen andere landen, waaronder Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Polen en Denemarken. De hoofdstad en grootste stad van Duitsland is Berlijn. Voor een voordelig aanbod busreizen Duitsland bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres. Bij Veenstra Reizen vindt u alle busreizen met verschillende bestemmingen in Duitsland. Dankzij ons uitgebreide wagenpark met luxe bussen, reist u altijd veilig en comfortabel binnen Europa. Tijdens de busreis bent u van alle gemakken voorzien, zodat u optimaal geniet van uw vakantie. Bovendien kiest u uit vele leuke excursies die u voordelig bij uw busvakanties binnen Europa kunt bijboeken. Duitsland heeft ook een rijke culturele achtergrond. Het land heeft talloze beroemde componisten, filosofen, schrijvers en wetenschappers voortgebracht, waaronder Ludwig van Beethoven, Johann Sebastian Bach, Immanuel Kant, Johann Wolfgang von Goethe, Albert Einstein en vele anderen. Bovendien is Duitsland bekend om zijn Oktoberfest, een groot bierfestival dat jaarlijks in München wordt gehouden.

Busreizen naar Duitsland met of zonder excursies?

Het voordeel van de busreizen naar Duitsland van Veenstra Reizen is dat u altijd excursies bij kunt boeken. Bij iedere busvakantie kunt u een excursiepakket selecteren. Op die manier hoeft u zelf niet meer op zoek naar de leukste bezienswaardigheden! Uiteraard is het ook mogelijk om een Duitsland busreis zonder excursies te boeken, als u uw vakantie volledig vrij wilt besteden. Ook in dat geval nemen we u graag mee op reis naar Duitsland in een van onze comfortabele touringcars!

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de busreizen Duitsland
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden busreizen Duitsland volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze busreizen Duitsland:

 • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
 • Bij onze busreizen Duitsland heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

De mooiste regio’s voor busreizen door Duitsland

Onze busreizen naar Duitsland

Duitsland heeft een breed scala aan prachtige bezienswaardigheden die zowel natuurliefhebbers als cultuurliefhebbers zullen aanspreken. Het land heeft ook een divers landschap, variërend van de prachtige Beierse Alpen in het zuiden tot de uitgestrekte vlaktes van Noord-Duitsland. Het heeft ook vele historische steden en charmante dorpjes die het ontdekken waard zijn. Hier zijn enkele van de meest populaire bezienswaardigheden in Duitsland.

Busreizen naar Berlijn

Ooit werden de twee stadsdelen van Berlijn gescheiden door ‘De Muur’. Die muur heeft tegenwoordig geen functie meer, maar bestaat nog wel als een wrange herinnering. Checkpoint Charlie en de Brandenburger Tor, vroeger onbereikbaar, zijn nu veel bezochte plaatsen tijdens een groepsreis Berlijn. Berlijn verandert, Berlijn past zich aan de nieuwe situatie aan, maar vooral Berlijn leeft. Dit is vooral te merken op en om de beroemde Kurfürstendamm. Cafés, nachtclubs, bars en winkels zijn er in overvloed. Een groepsreis Berlijn betekent cultuur!

Busreizen naar Trier

Een groepsreis naar Trier is een reis naar de oudste stad van Duitsland. Stadsdistrict Trier ligt op de rechteroever van de Moezel en telt 105.888 inwoners. De opdracht tot de bouw van de stad werd gegeven door de Romeinse keizer Augustus in 16 v.Chr.. De stad heette oorspronkelijk Augusta Treverorum en was bedoeld als hoofdstad van de Romeinse provincie Belgica Prima. Gedurende enige tijd was Trier de hoofdstad van het hele West-Romeinse Rijk. Het is niet alleen de oudste stad van Duitsland, met een schat aan Romeinse bezienswaardigheden en prachtige vakwerkgevels, maar ook de grootste stad van de Moezelvallei.

Busreizen naar Saarland

In de Driehoek Duitsland – Frankrijk – Luxemburg ligt de kleinste deelstaat Saarland. Direct aan de rivier de Saar en aan de Franse grens biedt het haar bezoekers een boeiend spel van contrasten met een geheel eigen charme. Saarlouis heeft zijn stervormige, nog gedeeltelijk behouden gebleven aan Lodewijk de XIV. Dit complex werd gebouwd op basis van de ontwerpen van Vauban, de beroemdste vestingbouwmeester uit zijn tijd. Tegenwoordig kan in de gerestaureerde gewelven van de kazematten, die een halve eeuw later door de Pruisen gebouwd werden, in verschillende restaurants gegeten worden.

Busreizen naar de Harz

Herzberg is één van de bekendste toeristische plaats in de Harz. Het Harzgebergte ligt in het oosten van Duitsland en het betreft een streek die vakantiegangers veel te bieden heeft. U kunt tijdens de seniorenreis naar de Harz genieten van prachtige natuur en tal van culturele hoogtepunten. Een groot deel van de Harz is beschermd natuurgebied, dat zich kenmerkt door uitgestrekte bossen, afgewisseld door meren, snelstromende beekjes, rotspartijen en diverse bergen. Dit gebied biedt veel mogelijkheden voor leuke excursies.

Busreizen naar Rügen

Kenmerkend aan een groepsreis naar Rügen zijn prachtige stranden, krijtrotsen, havens en karakteristieke gebouwen. Tijdens een bezoek aan het zonne-eiland proeft u de sfeer. Daarbij zorgt het zeeklimaat en de zuiverende lucht gedurende het hele jaar voor een heilzame werking op lichaam en geest.

Busreizen naar de Romantische Strasse

De Romantische Strasse, ooit een middeleeuwse handelsroute, tegenwoordig een charmante vakantie bestemming. De route leidt langs betoverende kastelen, prachtige middeleeuwse dorpen en indrukwekkende landschappen. Tijdens deze reis rijden we langs een deel van de route en bezoeken we een aantal steden in Frankenland. Rothenburg ob der Tauber, de stad die als inspiratie diende voor Walt Disney en slot Weikersheim behoren tot de hoogtepunten van deze reis.

Waarom Veenstra Reizen

 1. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact
 2. Veenstra Reizen is een familiebedrijf en flexibiliteit is onze kracht
 3. Zeer gevarieerd wagenpark en we hebben voor iedere groep een bus op maat
 4. Wij bieden de mooiste en meest complete busreizen naar Duitsland zonder verrassingen achteraf
 5. Veiligheid staat bij ons voorop
 6. ISO 9001 gecertificeerd en we zijn in het bezit van het Veiligheidsdocument, Veenstra Reizen voldoet daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit en veiligheid
 7. ISO 14001 gecertificeerd, Veenstra Reizen biedt daarmee maximale garanties op duurzaamheid
 8. Onze chauffeurs/reisleiders zijn zeer ervaren
 9. Zonder zorgen op reis, alle busreizen naar Duitsland die Veenstra Reizen aanbiedt vallen onder SGVR garantiefonds

Maar we bieden meer. We willen graag dat onze reizigers een mooie herinnering overhouden aan de busreizen naar Duitsland. Onze reizigers willen steeds vaker een programma op maat en dit vergt een hoge mate van flexibiliteit. Samenwerking en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel, want samen zorgen we ervoor dat de busreizen naar Duitsland een succes worden. De begeleiding die u vanuit Veenstra Reizen kunt verwachten, vindt door vakkundig personeel plaats.

Veilige busreizen naar Duitsland inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard gaat u bij Veenstra Reizen op vakantie met een bus inclusief een chauffeur. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw busreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Busreizen naar Duitsland bij Veenstra Reizen doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busreizen naar Duitsland regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag met een eigen groep een busreis naar Duitsland organiseren?

We stellen graag een unieke busreis naar Duitsland voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de busreis naar Duitsland tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig voor u in om de busreizen Duitsland de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Busreizen Duitsland met Veenstra Reizen
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef