Alle busreizen Denemarken, met luxe touringcar

Busreis Denemarken

Busreizen naar Denemarken zijn een populaire manier om dit prachtige land te verkennen. Denemarken is een land in Noord-Europa en is het zuidelijkste van de Scandinavische landen. Denemarken bestaat uit het Jutland-schiereiland en een groot aantal eilanden, waarvan Seeland en Funen de grootste zijn. De Øresund-brug verbindt Denemarken met Zweden. Denemarken wordt steeds meer ontdekt als vakantiebestemming. Dichtbij en verrassend in wat het te bieden heeft: rust en ruimte van het landschap, gastvrijheid en talrijke bezienswaardigheden. De Vikingen zijn nooit ver weg maar ook kerken, kastelen en middeleeuwse plaatsen zijn er nog ruimschoots. Op veel plekken wordt deze rijke geschiedenis samen gebracht met moderne architectuur, levendigheid, kunst en cultuur. Ontdek Denemarken als een ontspannen en inspirerend vakantieland. Het boeken van meerdaagse busreizen Denemarken bij Veenstra Reizen kunt u online doen of telefonisch.

Bij Veenstra Reizen vindt u alle busreizen met verschillende bestemmingen in Denemarken. Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken en derhalve een zeer aantrekkelijke bestemming als busreis. Bovendien reist u altijd comfortabel in de luxe bussen van Veenstra Reizen. U bent van alle gemakken voorzien tijdens uw busreis Denemarken, wat betekent dat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Veenstra Reizen is de specialist in busreizen naar Denemarken. We bieden een groot aanbod busreizen naar Denemarken aan met veel diversiteit in het excursieprogramma. Denemarken heeft een rijke culturele geschiedenis en staat bekend om zijn design, literatuur, en bijdragen aan wetenschap en technologie. Het land heeft ook een sterke traditie van sprookjes, met de beroemde verhalen van Hans Christian Andersen. Door een jarenlange ervaring kunnen wij u iets extra’s bieden in de busreizen naar Denemarken zoals persoonlijke wandelingen door de omgeving, gezellige feestavonden of lekkernijen uit de regio. Vakantie vieren in Denemarken kan zowel in de zomer als in de winter. 

Busreizen naar Denemarken in- of exclusief excursies boeken?

Het mooie van een busreis naar Denemarken bij Veenstra Reizen, is dat u deze in- of exclusief excursies kunt boeken. Wilt u Denemarken op eigen houtje verkennen? Dan boekt u bijvoorbeeld een busreis naar Kopenhagen zonder excursiepakket. U kunt echter ook busreizen Denemarken boeken met de voordelige excursies die wij voor u organiseren. Iedere busvakantie naar Denemarken heeft haar eigen unieke bezienswaardigheden. Denemarken heeft een sterke reputatie op het gebied van design en architectuur. Het land heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van modern design met invloedrijke ontwerpers en architecten. Reis voordelig mee met Veenstra Reizen en ontdek de mooiste plekken in Europa!

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de busreizen Denemarken
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden busreizen Denemarken volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze busreizen Denemarken:

 • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
 • Bij onze busreizen Denemarken heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

De mooiste regio’s voor busreizen door Denemarken

Onze busreizen naar Denemarken

Denemarken heeft prachtige landschappen, variërend van glooiende heuvels tot witte zandstranden. De Deense eilanden, waaronder Funen en Seeland, zijn populaire bestemmingen. Hier zijn enkele van de meest populaire bezienswaardigheden in Denemarken.

Busreizen naar Kopenhagen


Een vakantie naar Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken, biedt een mix van geschiedenis, cultuur, design en gezelligheid. Kopenhagen heeft voor elk wat wils, of u nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, design, gastronomie of gewoon wilt genieten van de ontspannen sfeer van deze prachtige stad.

Busreizen naar Aarhus

Aarhus is de op één na grootste stad van Denemarken en een echte havenstad. Er zijn ontzettend veel musea, welke het meer dan waard zijn om te bezoeken. Zo heb je bijvoorbeeld het bekende ARoS Art Museum en het Vikingmuseum Moesgaard met elk hun eigen unieke hoogtepunten.

Busreizen naar Roskilde

Een historische stad met een indrukwekkende kathedraal die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het Vikingeskibsmuseet (Vikingschipmuseum) is een belangrijke attractie.

Rondreis Denemarken


Een rondreis door Denemarken is een onvergetelijke ervaring. Ontdek het Deense ‘Hygge’, oftewel het gezellig samenzijn waardoor de Denen zo gelukkig zijn.

Waarom Veenstra Reizen

 1. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact
 2. Veenstra Reizen is een familiebedrijf en flexibiliteit is onze kracht
 3. Zeer gevarieerd wagenpark en we hebben voor iedere groep een bus op maat
 4. Wij bieden de mooiste en meest complete busreizen naar Denemarken zonder verrassingen achteraf
 5. Veiligheid staat bij ons voorop
 6. ISO 9001 gecertificeerd en we zijn in het bezit van het Veiligheidsdocument, Veenstra Reizen voldoet daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit en veiligheid
 7. ISO 14001 gecertificeerd, Veenstra Reizen biedt daarmee maximale garanties op duurzaamheid
 8. Onze chauffeurs/reisleiders zijn zeer ervaren
 9. Zonder zorgen op reis, alle busreizen naar Denemarken die Veenstra Reizen aanbiedt vallen onder SGVR garantiefonds

Maar we bieden meer. We willen graag dat onze reizigers een mooie herinnering overhouden aan de busreizen naar Denemarken. Onze reizigers willen steeds vaker een programma op maat en dit vergt een hoge mate van flexibiliteit. Samenwerking en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel, want samen zorgen we ervoor dat de busreizen naar Denemarken een succes worden. De begeleiding die u vanuit Veenstra Reizen kunt verwachten, vindt door vakkundig personeel plaats.

Veilige busreizen naar Denemarken inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard gaat u bij Veenstra Reizen op vakantie met een bus inclusief een chauffeur. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw busreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Busreizen naar Denemarken bij Veenstra Reizen doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busreizen naar Denemarken regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag met een eigen groep busreizen naar Denemarken organiseren?

We stellen graag unieke busreizen naar Denemarken voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de busreis naar Denemarken tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw busreizen naar Denemarken om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Busreizen Oostenrijk met Veenstra Reizen
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef