Alle busreizen België, met luxe touringcar bus

Seniorenreis België

Busreizen naar België zijn een populaire manier om dit prachtige land te verkennen. België is een land gelegen in West-Europa en staat bekend om zijn rijke geschiedenis, diverse cultuur, chocolade, bier, frietjes en zijn hoofdstad Brussel, waar ook het hoofdkwartier van de Europese Unie is gevestigd. Het boeken van meerdaagse busreizen België bij Veenstra Reizen kunt u online doen of telefonisch. Bij Veenstra Reizen vindt u alle busreizen met verschillende bestemmingen in België. Brussel is de hoofdstad van België en derhalve een zeer aantrekkelijke bestemming als busreis. Bovendien reist u altijd comfortabel in de luxe bussen van Veenstra Reizen. U bent van alle gemakken voorzien tijdens uw busreis België, wat betekent dat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Veenstra Reizen is de specialist in busreizen naar België. België is ook bekend om zijn heerlijke chocolade. Chocoladeliefhebbers kunnen genieten van chocolatiers en chocoladewinkels in het hele land. We bieden een groot aanbod busreizen naar België aan met veel diversiteit in het excursieprogramma. Door een jarenlange ervaring kunnen wij u iets extra’s bieden in de busreizen naar België zoals persoonlijke wandelingen door de omgeving, gezellige feestavonden of lekkernijen uit de regio. Het Drielandenpunt, betreft een punt waar België, Nederland en Duitsland samenkomen. Het is een populaire toeristische bestemming waar u letterlijk in drie landen tegelijk kunt staan. Vakantie vieren in België kan zowel in de zomer als in de winter. 

Busreizen naar België in- of exclusief excursies boeken?

Het mooie van een busreis naar België bij Veenstra Reizen, is dat u deze in- of exclusief excursies kunt boeken. Wilt u België op eigen houtje verkennen? Dan boekt u bijvoorbeeld een busreis naar Brussel zonder excursiepakket. U kunt echter ook busreizen België boeken met de voordelige excursies die wij voor u organiseren. Iedere Belgische busvakantie heeft haar eigen unieke bezienswaardigheden. België is beroemd om zijn biercultuur en produceert een breed scala aan biersoorten, waaronder trappistbieren, abdijbieren en lambieken. Bierliefhebbers kunnen genieten van rondleidingen door brouwerijen en proeverijen. Reis voordelig mee met Veenstra Reizen en ontdek de mooiste plekken in Europa!

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de busreizen België
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden busreizen België volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze busreizen België:

 • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
 • Bij onze busreizen België heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

De mooiste regio’s voor busreizen door België

Onze busreizen naar België

België heeft een breed scala aan prachtige bezienswaardigheden die zowel natuurliefhebbers als cultuurliefhebbers zullen aanspreken. Hier zijn enkele van de meest populaire bezienswaardigheden in België.

Busreizen naar Brussel

De hoofdstad van België is een levendige stad met prachtige architectuur, waaronder de Grote Markt, het Atomium en de Europese wijk. Het is ook de thuisbasis van beroemde bezienswaardigheden zoals Manneken Pis en het Koninklijk Paleis.

Busreizen naar Antwerpen

Een bruisende stad die bekend staat als een centrum van mode, design en kunst. Het heeft een indrukwekkende gotische kathedraal, een historisch stadscentrum en een levendige haven.

Busreizen naar de Ardennen

Een bosrijk en heuvelachtig gebied in het zuidoosten van België. De Ardennen bieden prachtige natuurlijke landschappen, uitdagende wandelpaden en avontuurlijke activiteiten zoals kajakken, mountainbiken en klimmen.

Busreizen naar Brugge

Een charmante stad die bekend staat om zijn goed bewaard gebleven middeleeuwse architectuur, romantische grachten en geplaveide straatjes. Brugge staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en trekt veel toeristen aan.

Busreizen naar Gent

Een historische stad met een rijk verleden en een goed bewaard gebleven middeleeuws stadscentrum. Gent heeft prachtige kerken, kastelen en grachten, evenals een bloeiende kunst- en cultuurscene.

Busreizen naar Blankenberge

Op nog geen 2 uur rijden vanaf de Nederlandse grens vinden we in het mooie Vlaanderen de kustplaats Blankenberge. In deze drukbezochte Belgische plaats kunt u heerlijk flaneren over de boulevard of lekker uitwaaien op het strand. Blankenberge is ideaal gelegen om leuke uitstapjes naar steden als Antwerpen, Brugge en Gent te maken. Tijdens deze 5-daagse senioreneis Blankenberge zullen we één van de meest spectaculaire boottochten van België maken. Om de hoogteverschillen tussen het Vlaams-Brabantse en het hoger gelegen Henegouws plateau te overbruggen, wordt gebruik gemaakt van gigantische scheepsliften. U zult tijdens deze busreis door België meemaken hoe dat gaat. Dit is een van onze unieke busvakanties met zowel cultuur, natuur als techniek.

Busreizen naar Mechelen

Een pittoreske stad met een goed bewaard gebleven historisch centrum, waar je prachtige kerken, pleinen en musea kunt verkennen.

Waarom Veenstra Reizen

 1. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact
 2. Veenstra Reizen is een familiebedrijf en flexibiliteit is onze kracht
 3. Zeer gevarieerd wagenpark en we hebben voor iedere groep een bus op maat
 4. Wij bieden de mooiste en meest complete busreizen naar België zonder verrassingen achteraf
 5. Veiligheid staat bij ons voorop
 6. ISO 9001 gecertificeerd en we zijn in het bezit van het Veiligheidsdocument, Veenstra Reizen voldoet daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit en veiligheid
 7. ISO 14001 gecertificeerd, Veenstra Reizen biedt daarmee maximale garanties op duurzaamheid
 8. Onze chauffeurs/reisleiders zijn zeer ervaren
 9. Zonder zorgen op reis, alle busreizen naar België die Veenstra Reizen aanbiedt vallen onder SGVR garantiefonds

Maar we bieden meer. We willen graag dat onze reizigers een mooie herinnering overhouden aan de busreizen naar België. Onze reizigers willen steeds vaker een programma op maat en dit vergt een hoge mate van flexibiliteit. Samenwerking en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel, want samen zorgen we ervoor dat de busreizen naar België een succes worden. De begeleiding die u vanuit Veenstra Reizen kunt verwachten, vindt door vakkundig personeel plaats.

Veilige busreizen naar België inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard gaat u bij Veenstra Reizen op vakantie met een bus inclusief een chauffeur. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw busreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Busreizen naar België bij Veenstra Reizen doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busreizen naar België regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag met een eigen groep busreizen naar België organiseren?

We stellen graag unieke busreizen naar België voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de busreis naar België tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw busreizen naar België om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Busreizen Oostenrijk met Veenstra Reizen
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef