Stap aan boord van onze unieke bustour en verken Noordoost – Friesland!

Ontdek de betoverende landschappen, historische bezienswaardigheden en charmante dorpjes  tijdens onze exclusieve bustour. Geniet van het gemak van comfortabel reizen terwijl onze touringcar je langs bijzondere bezienswaardigheden voert zoals de kustlijn van de Waddenzee, de mooie terp- en visserijdorpen en het Lauwersmeergebied. Onderweg zul je worden ondergedompeld in de rijke geschiedenis van deze boeiende regio, met verhalen en anekdotes van onze deskundige gidsen.

Of je nu een lokale inwoner bent die op zoek is naar nieuwe ontdekkingen of een bezoeker die de verborgen schatten van Friesland wil verkennen, onze bustour is een onvergetelijke ervaring. Mis deze kans niet om Noordoost-Friesland te ervaren op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien!

Praktische informatie
De tour start bij het treinstation in Buitenpost, centraal gelegen in het gebied. Via een mooie route door het nationaal landschap de Noardlike Fryske Wâlden rijden wij naar Hegebeintum en brengen daar een bezoek aan de terp. Vervolgens rijden wij een mooie route langs de kust en maken onderweg een stop voor het nuttigen van de lunch. In het middagdeel wordt een bezoek gebracht aan het Lauwersmeergebied. Hier wordt het nieuwe Werelderfgoedcentrum Waddenzee gebouwd. Wij nemen je mee in het ontstaan, de visserij en de vroegere Lauwerszee.

Extra informatie
– Er geldt een minimum aantal van 20 personen.
– Starttijd 9:30 uur station Buitenpost. Eindtijd ca. 17:00 uur station Buitenpost.
– Onderweg maken wij een aantal keren een kleine wandeling. Het is aan te raden om redelijk goed ter been te zijn.
– Vanwege het weer of onvoorzienbare omstandigheden kan een alternatief programma worden aangeboden.
– Er zit geen toilet aan boord.

Foto album

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Entreegelden
  • 1x koffie/thee met terpgebakje
  • Lunchpakket
  • 2x koffie/thee met speltkoek
  • Nederlandstalige gids in de bus en bij de excursies

prijzen & boeken

Voorkeuren
Beschikbare datums
Prijs per persoon
Selecteer een datum

Juni
  • € 65,-
    © Veenstrareizen 2024
    Ontwikkeld met Lef