Bus vervoer voor uw groepsreis

Bus vervoer

Bij Veenstra Reizen vindt u bus vervoer voor zowel grote als kleine groepen! Ons bus vervoer bestaat onder andere uit touringcars, verlengde bussen, dubbeldekkers en rolstoelbussen. Hiermee kunt u betrouwbaar en veilig op reis tijdens een dagtocht of meerdaagse reis. Praktisch elke groepsreis is te realiseren, dus vraag hieronder uw gratis offerte aan.

Al bijna 100 jaar ervaring met bus vervoer

In Noord-Nederland zijn wij de expert met betrekking tot bus vervoer. Dat komt doordat Veenstra Reizen al bijna 100 jaar busreizen organiseert. Enkele voorbeelden hiervan zijn dagtochten, schoolreizen, seniorenreizen en bedrijfsuitjes. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Gebruik dan het contactformulier en u ontvangt binnen 12 uur een antwoord terug!

Zelfs voor hele grote groepen vindt u hier het juiste busvervoer. Voor deze reizen kunt u een dubbeldekker of meerdere verlengde bussen huren. Vul het contactformulier hieronder in en u krijgt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte van onze medewerkers! (Het is tevens mogelijk om koffie, lunch en eetgelegenheden te boeken. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.)

Prijzen en handige tips voor het huren van een bus

Als u de reisduur en de grootte van uw groep aangeeft, dan stellen onze medewerkers direct een offerte voor u op. Iedere klant heeft zijn/haar eigen reiswensen en elke busreis is dan ook uniek. Hieronder vindt u enkele regels die u kunt volgen om te besparen op de kosten van een reis.

Bespaartips busvervoer

  • Plan uw busreis in een rustige periode (zoals in de schoolvakanties of in de winterperiode)
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Faciliteiten in onze touringcars

Er zijn verschillende soorten bussen beschikbaar. Zo kiest u naast de standaard bus bijvoorbeeld ook uit een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Zit u graag met zijn allen samen gedurende de reis? Dan is er zelfs busvervoer verkrijgbaar met een grote tafel. Zo kunt u samen spelletjes spelen en gezellig met elkaar kletsen. Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Busverhuur

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef