Een touringcar / bus met chauffeur huren doet u bij Veenstra Reizen

Busverhuur Veenstra Reizen

U wilt een touringcar of bus met chauffeur huren in de buurt van Friesland en Groningen? Zoek dan niet verder, want Veenstra Reizen is inmiddels al bijna een eeuw expert in het verhuren van bussen en touringcars met chauffeur. Met een eigen wagenpark en vertrouwde, gecertificeerde chauffeurs zorgen we iedere dag dat onze klanten veilig van A naar B vervoerd worden. Veenstra Reizen heeft jarenlange ervaring en daarom weten we precies wat klanten belangrijk vinden wanneer zij een touringcar bus met chauffeur huren.

Bus met chauffeur voor een dagtocht, meerdaagse busreis of schoolreis?

Zoals u al ziet op deze website is Veenstra Reizen ervaren in het organiseren van verschillende soorten busreizen. Zo huurt men een bus met chauffeur voor uiteenlopende reizen, van een dagtocht tot een meerdaagse busreis door Europa. Zelfs voor het huren van een schoolreis bus kunt u hier terecht!

Bovendien kunt u hier een touringcar met chauffeur huren voor zowel grote als kleine groepen. Het wagenpark bestaat namelijk uit een grote variatie aan bussen en touringcars. U kunt bijvoorbeeld een dubbeldekker huren als u met een hele grote groep reist. Of denk aan onze rolstoelbus als er mensen met een fysieke beperking meereizen!

Dubbeldekker huren

Een bus met chauffeur huren in Drenthe?

Veenstra Reizen is het adres bij uitstek om een bus met chauffeur in Drenthe te huren. Of het nu kleine of grote groepen betreft: u kunt altijd de juiste touringcar huren bij Veenstra Reizen.

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!

Bespaartips busvervoer voor een bus met chauffeur

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat met een chauffeur kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar bij een bus met chauffeur

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag een groepsreis inclusief een bus met chauffeur?

We stellen graag een unieke groepsreis inclusief een bus met chauffeur voor uw samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de groepsreis inclusief een bus met chauffeur tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw groepsreis inclusief een bus met chauffeur om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Bus met chauffeur

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef