Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Een touringcar / bus met chauffeur huren doet u bij Veenstra Reizen

U wilt een touringcar of bus met chauffeur huren in de buurt van Friesland en Groningen? Zoek dan niet verder, want Veenstra Reizen is inmiddels al bijna een eeuw expert in het verhuren van bussen en touringcars met chauffeur. Met een eigen wagenpark en vertrouwde, gecertificeerde chauffeurs zorgen we iedere dag dat onze klanten veilig van A naar B vervoerd worden. Veenstra Reizen heeft jarenlange ervaring en daarom weten we precies wat klanten belangrijk vinden wanneer zij een touringcar bus met chauffeur huren.

Bus met chauffeur voor een dagtocht, meerdaagse busreis of schoolreis?

Zoals u al ziet op deze website is Veenstra Reizen ervaren in het organiseren van verschillende soorten busreizen. Zo huurt men een bus met chauffeur voor uiteenlopende reizen, van een dagtocht tot een meerdaagse busreis door Europa. Zelfs voor het huren van een schoolreis bus kunt u hier terecht!

Bovendien kunt u hier een touringcar met chauffeur huren voor zowel grote als kleine groepen. Het wagenpark bestaat namelijk uit een grote variatie aan bussen en touringcars. U kunt bijvoorbeeld een dubbeldekker huren als u met een hele grote groep reist. Of denk aan onze rolstoelbus als er mensen met een fysieke beperking meereizen!

Een bus met chauffeur huren in Drenthe?

Veenstra Reizen is het adres bij uitstek om een bus met chauffeur in Drenthe te huren. Of het nu kleine of grote groepen betreft: u kunt altijd de juiste touringcar huren bij Veenstra Reizen.

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat met een chauffeur kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Bus met chauffeur

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef