Een touringcar / bus met chauffeur huren doet u bij Veenstra Reizen

U wilt een touringcar of bus met chauffeur huren in de buurt van Friesland en Groningen? Zoek dan niet verder, want Veenstra Reizen is inmiddels al bijna een eeuw expert in het verhuren van bussen en touringcars met chauffeur. Met een eigen wagenpark en vertrouwde, gecertificeerde chauffeurs zorgen we iedere dag dat onze klanten veilig van A naar B vervoerd worden. Veenstra Reizen heeft jarenlange ervaring en daarom weten we precies wat klanten belangrijk vinden wanneer zij een touringcar bus met chauffeur huren.

Touringcar bus met chauffeur huren

Bus met chauffeur voor een dagtocht, meerdaagse busreis of schoolreis?

Zoals u al ziet op deze website is Veenstra Reizen ervaren in het organiseren van verschillende soorten busreizen. Zo huurt men een bus met chauffeur voor uiteenlopende reizen, van een dagtocht tot een meerdaagse busreis door Europa. Zelfs voor het huren van een schoolreis bus kunt u hier terecht!

Bovendien kunt u hier een touringcar met chauffeur huren voor zowel grote als kleine groepen. Het wagenpark bestaat namelijk uit een grote variatie aan bussen en touringcars. U kunt bijvoorbeeld een dubbeldekker huren als u met een hele grote groep reist. Of denk aan onze rolstoelbus als er mensen met een fysieke beperking meereizen!