Bus huren

zwarte touringcar 1 Dubbeldekker huren Veenstra Reizen Verlengde touringcar Veenstra Reizen

Bus / touringcar huren in Friesland, Groningen & Drenthe

Een bus huren in Friesland, Groningen of Drenthe doet u veilig en voordelig bij Veenstra Reizen. Al bijna een eeuw zijn wij gevestigd in Noord-Nederland en verzorgen we al uw vervoer met bus en touringcar. We zijn met recht een expert op het gebied van volledig verzorgde en goedkope busreizen vanuit Noord-Nederland.

Hoogste kwaliteit busverhuur in het Noorden

Bovendien verhuren we onze bussen en touringcars met chauffeur, zodat u altijd veilig en comfortabel reist. Onze medewerkers zetten zich volledig voor u in en bieden de hoogste kwaliteit en service in Friesland, Groningen en Drenthe! Veenstra Reizen beschikt over een modern en gevarieerd wagenpark, dat door de eigen technische dienst wordt onderhouden.

Vanuit Noord-Nederland zorgen we dagelijks dat onze bussen op tijd ter plaatse zijn. Veenstra is het adres bij uitstek om een bus of touringcar te huren in de noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Of het nu kleine of grote groepen betreft: u kunt altijd de juiste touringcar huren bij Veenstra Reizen.

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Friesland, Groningen en Drenthe kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels en een rondzit (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen (de cateringmogelijkheden en de verschillende stoelopstellingen kunt u terugvinden bij extra informatie). Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen

Wagenpark
Met ruim 12 touringcars gaan wij samen met u veilig en milieuvriendelijk de weg op. Door ons uitgebreide en moderne wagenpark kunnen wij u altijd van dienst zijn. Voor elke doelgroep en gelegenheid heeft Veenstra Reizen touringcars beschikbaar.

Busvervoer in Friesland, Groningen of Drenthe? Veenstra Reizen!

Als het gaat om busverhuur of om een volledig verzorgde dagtocht, personeelsreis, meerdaagse groepsreis of schoolreis voor binnen- en/of buitenland, bij Veenstra Reizen bent u altijd aan het juiste adres.

Extra informatie

Onze touringcars zijn standaard uitgerust met een koffie / thee unit en een koelkast voor drankjes (deze zijn niet standaard bevoorraad). Indien u gebruik wenst te maken van catering, dan zorgen we ervoor dat dit aan boord aanwezig is. Betaling kan op factuur achteraf of contant op de reisdag zelf. Indien u andere wensen heeft laat het ons dan weten, maken wij graag een aanbod op maat voor u. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Koffie / thee € 1,50
Koffie / thee met plakje cake € 2,-
Koffie / thee pakket € 125,- (70 koffie + 40 thee)
Fris (333 ml) € 2,-
Water € 1,50

Berenburg / Cola € 2,50
Passoa / Jus € 2,50
Heineken (333 ml) € 2,50
Amstel (500 ml) € 2,50
Rode wijn (250 ml) € 4,50
Witte wijn (250 ml) € 4,50
Jenever, romer € 2,-
Beerenburg, romer € 2,-

De hapjes worden vers en gekoeld aangeleverd, informeer naar de mogelijkheden. Alle lunchpakketten worden vers en gekoeld aangeleverd in papieren doosjes.

Pakket A (€ 8,-)
1 bruin broodje met kaas
1 wit broodje met ham
1 stuk fruit

Pakket B (€ 9,-)
1 bruin broodje met kaas
1 wit broodje met ham
1 stuk fruit
1 bekertje yoghurt
1 carton jus d’orange of appelsap

Pakket C (€ 10,-)
1 bruin broodje met kaas
1 wit broodje met ham
1 krentenbol
1 stuk fruit
1 bekertje yoghurt
1 carton jus d’orange of appelsap
1 chocolaatje

Tourist Class touringcar:
Onderlinge stoelafstand 75 cm
De stoel 30 graden verstelbaar
De voetsteun in een vaste stand

Comfort Class touringcar:
Onderlinge stoelafstand 85 cm
De stoel 35 graden verstelbaar
De voetsteun ook verstelbaar

Bij de stoelopstelling Royal Class betreft de onderlinge stoelafstand 94 cm en de rugleuning is verstelbaar tot 45 graden.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef