Touringcar / bus huren Winschoten, Groningen

Busverhuur Veenstra Reizen

Busvervoer van degelijke kwaliteit: veilig & comfortabel bus huren in Winschoten

U wilt graag een touringcar bus huren in Winschoten voor een groepsreis of dagtocht? Huur dan uw bus bij Veenstra Reizen voor een busreis om nooit te vergeten! Wij zijn het ideale touringcarbedrijf om een busreis vanuit Winschoten te boeken. En er is voor iedere groep een geschikte touringcar, dubbeldekker of rolstoelbus verkrijgbaar. Als u uw aanvraag vandaag nog opstuurt, dan ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat. U kunt zowel voor dagtochten als meerdaagse reizen bij ons terecht!

Bus huren uit Winschoten, voor grote & kleine groepen

Uw busreis uit Winschoten boekt u altijd veilig en voordelig bij Veenstra Reizen. Vanuit deze regio organiseren wij met grote regelmaat groepsreizen voor jong en oud. Hierbij mag u denken aan schoolreizen, maar ook bijvoorbeeld aan seniorenreizen. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier als u vragen heeft over de mogelijkheden. U ontvangt binnen 12 uur een antwoord op uw reisvraag!

Reist u met een grote groep en moet u vermoedelijk meerdere bussen huren? Dit is geen enkel probleem. Ons wagenpark bestaat uit een grote variatie aan luxe bussen, verlengde touringcars en zelfs dubbeldekkers. Daarom kunnen wij eigenlijk iedere reis faciliteren. Doe vandaag nog een aanvraag en u ontvangt al binnen 24 uur een offerte op maat. (Het is tevens mogelijk om koffie, lunch en eetgelegenheden te boeken. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.)

Dubbeldekker huren

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!

Bespaartips busvervoer voor het bus huren uit Winschoten

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Winschoten kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar bij het bus huren uit Winschoten

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren uit Winschoten waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag een groepsreis en een bus huren vanuit Winschoten?

We stellen graag een unieke busreis vanuit Winschoten voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo het bus huren uit Winschoten tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor het bus huren vanuit Winschoten om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Bus huren Winschoten

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef