Een bus huren vanuit Winschoten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een passend aanbod voor uw groepsreis!

Touringcar / bus huren Winschoten, Groningen

Busvervoer van degelijke kwaliteit: veilig & comfortabel

U wilt graag een touringcar bus huren in Winschoten voor een groepsreis of dagtocht? Huur dan uw bus bij Veenstra Reizen voor een busreis om nooit te vergeten! Wij zijn het ideale touringcarbedrijf om een busreis vanuit Winschoten te boeken. En er is voor iedere groep een geschikte touringcar, dubbeldekker of rolstoelbus verkrijgbaar. Als u uw aanvraag vandaag nog opstuurt, dan ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat. U kunt zowel voor dagtochten als meerdaagse reizen bij ons terecht!

 

Klik hier om uw persoonlijke offerte aan te vragen.

 

Bus huren Winschoten

Busvervoer Winschoten, voor grote & kleine groepen

Uw busreis uit Winschoten boekt u altijd veilig en voordelig bij Veenstra Reizen. Vanuit deze regio organiseren wij met grote regelmaat groepsreizen voor jong en oud. Hierbij mag u denken aan schoolreizen, maar ook bijvoorbeeld aan seniorenreizen. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier als u vragen heeft over de mogelijkheden. U ontvangt binnen 12 uur een antwoord op uw reisvraag!

Reist u met een grote groep en moet u vermoedelijk meerdere bussen huren? Dit is geen enkel probleem. Ons wagenpark bestaat uit een grote variatie aan luxe bussen, verlengde touringcars en zelfs dubbeldekkers. Daarom kunnen wij eigenlijk iedere reis faciliteren. Doe vandaag nog een aanvraag en u ontvangt al binnen 24 uur een offerte op maat. (Het is tevens mogelijk om koffie, lunch en eetgelegenheden te boeken. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.)

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!