Touringcar / bus huren naar Walibi Holland

Busverhuur Veenstra Reizen

Kwalitatieve, veilige & comfortabele busreizen

Voordelig een touringcar bus huren naar Walibi Holland? Dat doet u bij Veenstra Reizen! Wij zijn het touringcarbedrijf bij uitstek om een bus te huren naar Walibi. Er is een oplossing voor iedere reisvraag en door het grote aanbod touringcars en dubbeldekkers vindt u altijd het juiste vervoer. Stuur vandaag nog een aanvraag of e-mail en u ontvangt binnen 24 uur een reactie. We organiseren uw dagtocht naar Walibi in Biddinghuizen voor zowel grote als kleine groepen!

Busvervoer naar Walibi, geschikt voor kleine en grote groepen

Als de nummer 1 op het gebied van busvervoer kan een reis naar Walibi niet ontbreken! Veenstra Reizen organiseert deze groepsreis met grote regelmaat, bijvoorbeeld voor basisscholen en het middelbaar onderwijs. Neem vooral contact met ons op via het contactformulier als u vragen heeft. U ontvangt binnen 12 uur een antwoord op uw reisvraag!

Bent u met een grote groep en wilt u meerdere bussen huren? Dan bieden de verlengde touringcars of een dubbeldekker uitkomst. Ons wagenpark is erg uitgebreid, dus praktisch iedere busreis kan georganiseerd worden. Doe vandaag nog een aanvraag en u ontvangt al binnen 24 uur een offerte op maat. (Het is tevens mogelijk om koffie, lunch en eetgelegenheden te boeken. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.)

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!

Bespaartips busvervoer voor het bus huren naar Walibi

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt naar Walibi Holland kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels en een rondzit (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar bij het bus huren naar Walibi

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren naar Walibi waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag een groepsreis en een bus huren naar Walibi?

We stellen graag een unieke busreis naar Walibi voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo het bus huren naar Walibi tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw bus huren naar Walibi om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Bus huren Walibi

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef