Een bus huren om Walibi te bezoeken?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een passend aanbod voor uw groepsreis!

Touringcar / bus huren naar Walibi Holland

Kwalitatieve, veilige & comfortabele busreizen

Voordelig een touringcar bus huren naar Walibi Holland? Dat doet u bij Veenstra Reizen! Wij zijn het touringcarbedrijf bij uitstek om een bus te huren naar Walibi. Er is een oplossing voor iedere reisvraag en door het grote aanbod touringcars en dubbeldekkers vindt u altijd het juiste vervoer. Stuur vandaag nog een aanvraag of e-mail en u ontvangt binnen 24 uur een reactie. We organiseren uw dagtocht naar Walibi in Biddinghuizen voor zowel grote als kleine groepen!

 

Klik hier om uw persoonlijke offerte aan te vragen.

 

Touringcar bus huren Walibi Holland

Busvervoer naar Walibi, geschikt voor kleine en grote groepen

Als de nummer 1 op het gebied van busvervoer kan een reis naar Walibi niet ontbreken! Veenstra Reizen organiseert deze groepsreis met grote regelmaat, bijvoorbeeld voor basisscholen en het middelbaar onderwijs. Neem vooral contact met ons op via het contactformulier als u vragen heeft. U ontvangt binnen 12 uur een antwoord op uw reisvraag!

Bent u met een grote groep en wilt u meerdere bussen huren? Dan bieden de verlengde touringcars of een dubbeldekker uitkomst. Ons wagenpark is erg uitgebreid, dus praktisch iedere busreis kan georganiseerd worden. Doe vandaag nog een aanvraag en u ontvangt al binnen 24 uur een offerte op maat. (Het is tevens mogelijk om koffie, lunch en eetgelegenheden te boeken. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.)

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!