Bus huren Utrecht bij Veenstra Reizen

Bus huren Utrecht

Bij Veenstra Reizen bent u aan het juiste adres als u een bus wilt huren in Utrecht. Met ons uitgebreide aanbod aan touringcars vindt u altijd de perfecte bus voor uw reis. Wij verzorgen op maat gemaakte busreizen in Utrecht en de omliggende regio’s. Met meer dan 100 jaar ervaring in het organiseren van busreizen, zijn wij experts in het vervullen van vrijwel elk reisverzoek.

Het organiseren van diverse reizen, zoals dagtochten, excursiereizen en zelfs meerdaagse busvakanties, is ons dagelijkse werk. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren voor verschillende soorten reizen, zowel nationaal als internationaal.

Dagtochten en busvakanties in Utrecht

Voor wie een touringcar nodig heeft voor een dagtocht of busvakantie in Utrecht, biedt ons assortiment luxe bussen, bemand door gecertificeerde chauffeurs, altijd de ideale oplossing. Ons busvervoer is geschikt voor zowel grote als kleine groepen. U kunt kiezen uit verlengde bussen met extra passagiersruimte en rolstoelbussen met handige liftfaciliteiten. Neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Tips voor kostenbesparend busvervoer

  • Plan uw busreis in een rustige periode, zoals schoolvakanties of de wintermaanden.
  • Reserveer uw busreis zo vroeg mogelijk.
  • Overweeg om niet alleen de bus te reserveren, maar ook de entreekaartjes of de volledige reis bij ons te boeken voor extra voordelen.
  • Voor frequente reizigers bieden wij aantrekkelijke kortingen wanneer u meerdere reizen per jaar bij ons boekt.

Faciliteiten in onze touringcars in Utrecht

Naast standaardbussen bieden wij ook touringcars die geschikt zijn voor rolstoelvervoer. Bij Veenstra Reizen is er voor iedereen die op zoek is naar op maat gemaakt busvervoer in Utrecht een passende optie. Bovendien kunt u een bus huren die standaard is uitgerust met tafels, wat zorgt voor een extra gezellige reis of handig kan zijn als u onderweg wilt vergaderen. Onze touringcars zijn uitgerust met:

  • Sanitaire voorzieningen
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Drankvoorzieningen voor zowel warme als koude dranken
  • Voetsteunen en verstelbare rugleuningen
  • Luchtvering

Betrouwbaar busvervoer in Utrecht vindt u bij Veenstra Reizen

Bij Veenstra Reizen kunt u vertrouwen op hoogwaardig busvervoer in Utrecht. Wij bieden bussen in verschillende klassen, waaronder Standaard Klasse, Comfort Klasse en Royal Klasse. Bovendien kunnen we catering in de bus verzorgen voor een volledige reiservaring. Ons bedrijf is trots op de ISO 9001/14001-certificering en het Veiligheidsdocument, wat onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid weerspiegelt. We zijn tevens aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV, wat u de gemoedsrust geeft dat Veenstra Reizen altijd voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen voor busverhuur in Utrecht. Uw tevredenheid en veiligheid zijn onze topprioriteit, en we staan klaar om aan uw busvervoersbehoeften te voldoen.

Touringcar Hoogeveen

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef