Voordelig een touringcar bus huren in Urk

Busverhuur Veenstra Reizen

Kwaliteit, veiligheid & comfort voor bus huren in Urk

U zoekt de specialist om een touringcar bus bij te huren in Urk en omstreken? Huur dan vandaag nog een verlengde touringbus, een dubbeldekker of zelfs een rolstoelbus bij Veenstra Reizen! Voor al uw bussen met chauffeur in de provincie Flevoland bent u bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een leuke dagtocht naar Amsterdam, of zelfs een meerdaagse reis naar het buitenland. Vraag vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Alle soorten touringcars voor dagreizen en meerdaagse reizen in Urk

Ervaring is een belangrijk onderdeel dat Veenstra Reizen onderscheidt van de rest! Zo is de organisatie van busreizen in binnen- en buitenland al bijna 100 jaar onze expertise. Hierbij mag u denken aan dagreisjes, excursies, bedrijfsuitjes, schoolreizen, seniorenreizen en nog veel meer. Voor al uw reisvragen is er een oplossing te vinden. Veenstra Reizen helpt u graag bij de organisatie en het huren van een bus in de omgeving Urk.

Heeft u een een dubbeldekker of misschien zelfs meerdere touringcars nodig? Ook voor grotere groepsreizen zit u hier helemaal goed! Vul het contactformulier in en ontvang binnen 12 uur een offerte op maat. Tevens is het mogelijk om de koffie, de lunch en eetgelegenheden toe te voegen aan uw reis. Vraag hiernaar via het formulier en we zullen een passend aanbod toevoegen.

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Urk kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Bus huren Urk

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef