Bus huren Urk?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek het voordeel van Veenstra Reizen!

VOORDELIG EEN TOURINGCAR BUS HUREN IN URK

Kwaliteit, veiligheid & comfort

U zoekt de specialist om een touringcar bus bij te huren in Urk en omstreken? Huur dan vandaag nog een verlengde touringbus, een dubbeldekker of zelfs een rolstoelbus bij Veenstra Reizen! Voor al uw bussen met chauffeur in de provincie Flevoland bent u bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een leuke dagtocht naar Amsterdam, of zelfs een meerdaagse reis naar het buitenland. Vraag vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Klik hier om nu een offerte aan te vragen voor uw groepsreis.

Touringcar bus huren Urk

Alle soorten touringcars voor dagreizen en meerdaagse reizen

Ervaring is een belangrijk onderdeel dat Veenstra Reizen onderscheidt van de rest! Zo is de organisatie van busreizen in binnen- en buitenland al bijna 100 jaar onze expertise. Hierbij mag u denken aan dagreisjes, excursies, bedrijfsuitjes, schoolreizen, seniorenreizen en nog veel meer. Voor al uw reisvragen is er een oplossing te vinden. Veenstra Reizen helpt u graag bij de organisatie en het huren van een bus in de omgeving Urk.

Heeft u een een dubbeldekker of misschien zelfs meerdere touringcars nodig? Ook voor grotere groepsreizen zit u hier helemaal goed! Vul het contactformulier in en ontvang binnen 12 uur een offerte op maat. Tevens is het mogelijk om de koffie, de lunch en eetgelegenheden toe te voegen aan uw reis. Vraag hiernaar via het formulier en we zullen een passend aanbod toevoegen.

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!