Bus huren Sneek

Bus huren Sneek

Veilig, vertrouwd en voordelig een bus huren in Sneek, dat doet u uiteraard bij Veenstra Reizen! Door de jarenlange ervaring met het verhuren van bussen vinden we altijd de ideale oplossing voor u! Het is mogelijk om zowel een kleine als grote bus te huren in Sneek, omdat het wagenpark erg gevarieerd is. Kortom, er is voor iedere busreis een geschikt voertuig uit te kiezen. Zo hebben we bijvoorbeeld pendelbussen en midi bussen voor kleine groepen mensen. Voor meer passagiers zijn er ook nog dubbeldekkers en rolstoelbussen te huur.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier! Dan ontvangt u binnen 24 uur een reactie en offerte op maat.

Busverhuur in Sneek, voor grote en kleine groepen

Veenstra Reizen is voorbereid op al uw reiswensen door meer dan 90 jaar werkervaring! In Sneek kunt u een bus huren in vele verschillende formaten. Mocht u extra hulp nodig hebben bij de organisatie van een lange reis, dan voorzien wij daar ook graag in. Van het organiseren van lunches tot het reserveren van hotels, niets is ons te gek! Uiteraard hebben we door de jaren heen vele reistips voor u vergaard. Deze delen we dan ook graag met u via e-mail of in een persoonlijk gesprek.

Zelfs de allergrootste groepen vormen geen probleem voor Veenstra Reizen. Voor deze klanten staan er touringcars en verlengde bussen klaar in Sneek. Hiermee kunt u gerust een dagtocht naar bijvoorbeeld Amsterdam maken. Maar ook een meerdaagse busvakantie naar bijvoorbeeld Spanje behoort tot de mogelijkheden! Vul het contactformulier hieronder in en geef al uw reiswensen door, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. (Het is tevens mogelijk om koffie, lunch en eetgelegenheden te boeken. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.)

Dubbeldekker huren

Wat kost het om een bus te huren?

De reisduur en de grootte van de groep zijn de belangrijkste indicatoren om de prijs te bepalen. Betreft het een dagreis of bent u meerdere dagen weg? Gebruikt u een pendelbus of huurt u twee touringcars? Onderaan deze pagina vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Als u uw wensen invult, dan zorgen wij dat u binnen 12 uur een offerte op maat ontvangt!

Planning van uw busreis

  • Probeer een rustige periode te kiezen, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer de busreis zo vroeg mogelijk vast te leggen
  • Reserveer uw entreekaartjes, verblijf of de gehele reis ook bij ons
  • Boekt u meerdere reizen per jaar bij Veenstra Reizen? Dan profiteert u van een aantrekkelijke korting!

Faciliteiten in de bussen & touringcars

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Sneek kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef