Bus huren Schiphol

Bus huren Schiphol

Veilig en vertrouwd een bus huren bij Schiphol, dat doet u het hele jaarrond bij Veenstra Reizen! Busverhuur is al bijna 100 jaar onze expertise, daarom vinden we altijd de beste oplossing voor u. Omdat ons wagenpark zeer uitgebreid is, kunt u een bus huren in Schiphol voor zowel grote als kleine groepen. Voor ieder soort busreis hebben wij het geschikte voertuig beschikbaar. U kiest bijvoorbeeld uit compacte pendelbussen en midi bussen voor een kleine groep mensen. Maar om vele passagiers tegelijk te vervoeren zijn er ook dubbeldekkers en rolstoelbussen verkrijgbaar.

Busverhuur Schiphol, voor grote en kleine groepen

Bij Veenstra Reizen gaan al uw reiswensen in vervulling, dankzij de grote variatie aan mogelijkheden! Bij Amsterdam Airport Schiphol een bus huren kan dan ook voor groepen van ieder formaat. Daarnaast bieden we graag extra hulp als we u kunnen helpen bij de organisatie van uw reis. Het boeken van een lunch, eet- of drinkgelegenheden en overnachtingen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Graag delen we onze reistips met u via e-mail of in een persoonlijk gesprek.

Zelfs de allergrootste groepen vormen geen probleem voor Veenstra Reizen. Er staan namelijk ook touringcars en verlengde bussen paraat bij Schiphol. Vul het contactformulier hieronder in en geef al uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met een passend aanbod. (Het is tevens mogelijk om koffie, lunch en eetgelegenheden te boeken. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.)

Dubbeldekker huren

Wat kost het om een bus te huren?

De reisduur en de grootte van de groep zijn de belangrijkste indicatoren om de prijs te bepalen. Betreft het een dagtocht of bent u meerdere dagen weg? Gebruikt u een pendelbus of huurt u twee touringcars? Onderaan deze pagina vraagt u vrijblijvend een offerte op maat aan. Als u alle reiswensen invult, dan zorgen wij dat u binnen 12 uur een aanbod op maat ontvangt!

Planning van uw busreis

  • Probeer een rustige periode te kiezen, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer de busreis zo vroeg mogelijk vast te leggen
  • Reserveer uw entreekaartjes, verblijf of de gehele reis ook bij ons
  • Boekt u meerdere reizen per jaar bij Veenstra Reizen? Dan profiteert u van een aantrekkelijke korting!

Faciliteiten in de bussen & touringcars

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Schiphol kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef