Bus huren Rotterdam bij Veenstra Reizen

Bus huren Rotterdam

Als u een bus in Rotterdam wilt huren, dan bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres! Dankzij ons uitgebreide aanbod aan touringcars vindt u altijd de perfecte bus voor elke reis. Wij zorgen voor op maat gemaakt busvervoer in Rotterdam en de omliggende regio. Met meer dan 100 jaar ervaring in het organiseren van busreizen, zijn we in staat om vrijwel alles voor u te realiseren.

Het organiseren van reizen, zoals dagtochten, excursiereizen en zelfs meerdaagse busvakanties, is voor ons dagelijkse kost. Bij Veenstra Reizen kunt u dus een bus huren voor allerlei soorten reizen, zowel binnen als buiten Nederland.

Een bus huren voor dagtochten en busvakanties in Rotterdam

Bent u op zoek naar een touringcar voor een dagtocht of busvakantie in Rotterdam? In ons assortiment luxe bussen, bemand door gecertificeerde chauffeurs, vindt u altijd een passende optie. Ons busvervoer is geschikt voor z zowel grote als kleine groepen. U kunt kiezen uit verlengde bussen met extra ruimte voor passagiers en rolstoelbussen met handige liftfaciliteiten. Neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Tips voor kostenbesparend busvervoer

  • Plan uw busreis in een rustige periode, zoals schoolvakanties of de wintermaanden.
  • Reserveer uw busreis zo vroeg mogelijk.
  • Overweeg om niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de volledige reis bij ons te boeken voor extra voordelen.
  • Voor frequente reizigers bieden wij aantrekkelijke kortingen wanneer u meerdere reizen per jaar bij ons boekt.

Faciliteiten in onze touringcars

Naast standaardbussen bieden wij ook touringcars die geschikt zijn voor rolstoelvervoer. Bij Veenstra Reizen is er voor iedereen die op zoek is naar op maat gemaakt busvervoer in Rotterdam een geschikte optie. Bovendien kunt u een bus huren die standaard is uitgerust met tafels, wat zorgt voor een extra gezellige reis of handig kan zijn als u onderweg wilt vergaderen. Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteiten
  • Voetsteunen en verstelbare rugleuningen
  • Luchtvering

Certificering van bus- en touringcarvervoer

U kunt bij ons een bus huren in de Standaard Klasse, Comfort Klasse en Royal Klasse. We bieden ook de mogelijkheid voor catering in de bus. Veenstra Reizen is ISO 9001/14001-gecertificeerd en beschikt over het Veiligheidsdocument, wat getuigt van onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Bovendien zijn we aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV, waardoor u bij Veenstra Reizen altijd verzekerd bent van de hoogste veiligheidsnormen.

Touringcar Hoogeveen

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef