Bus huren Lemmer

Bus huren Lemmer

Veilig en met een vertrouwd gevoel op reis? Dan moet u een bus huren in Lemmer bij Veenstra Reizen! We helpen u graag met onze jarenlange ervaring met in de busverhuur. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een kleine of grote bus te huren in Lemmer. Door het brede aanbod wagens is er voor iedere wens een geschikt voertuig verkrijgbaar. Neem onze pendelbussen of midi bussen als u met een kleine groep mensen reist. En vervoer u groot aantal passagiers tegelijk? Dan biedt een touringcar of rolstoelbus vast uitkomst.

Busverhuur in Lemmer voor lange en korte ritten

Veenstra Reizen verhuurt al meer dan 90 jaar bussen in Lemmer en omgeving! Er zijn vele verschillende voertuigen beschikbaar, omdat iedere klant zo zijn eigen reiswensen heeft. Graag helpen we u bij het vinden van de juist bus, maar ook als u hulp heeft bij de organisatie van een reis. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van eetgelegenheden tot het reserveren van een overnachting. Door de jaren heen hebben we vele reistips voor u verzameld. Deze delen we graag met u via e-mail of in een persoonlijk gesprek.

Ook voor een busvakantie is Veenstra Reizen de perfecte partner! Er zijn namelijk vele touringcars en verlengde bussen beschikbaar in Lemmer. Hiermee kunt u ieder soort busreis boeken, van een dagtocht naar Maastricht tot een heerlijke vakantie naar Spanje. Vul hieronder het contactformulier in en geef uw wensen door, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. (Het is tevens mogelijk om koffie, lunch en eetgelegenheden te boeken. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.)

Dubbeldekker huren

Wat kost het om een bus te huren?

De reisduur en de grootte van de groep zijn de belangrijkste indicatoren om de prijs te bepalen. Betreft het een dagreis of bent u meerdere dagen weg? Gebruikt u een pendelbus of huurt u twee touringcars? Onderaan deze pagina vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Als u uw wensen invult, dan zorgen wij dat u binnen 12 uur een offerte op maat ontvangt!

Planning van uw busreis

  • Probeer een rustige periode te kiezen, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer de busreis zo vroeg mogelijk vast te leggen
  • Reserveer uw entreekaartjes, verblijf of de gehele reis ook bij ons
  • Boekt u meerdere reizen per jaar bij Veenstra Reizen? Dan profiteert u van een aantrekkelijke korting!

Faciliteiten in de bussen & touringcars

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Lemmer kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef