Touringcar of bus huren in Lelystad & omgeving

Busverhuur Veenstra Reizen

Kwalitatieve, veilige & comfortabele busreizen voor bus huren in Lelystad

U staat op het punt een touringcar bus te huren in Lelystad voor uw toekomstige groepsreis? Dan is Veenstra Reizen het touringcarbedrijf met de oplossing voor uw reisvraag! Door het grote aantal bussen, dubbeldekkers en rolstoelbussen vinden wij altijd de juiste combinatie voor u. Plaats uw aanvraag vandaag nog en u ontvangt al binnen 24 uur een aanbod op maat. Ook in Lelystad verhuren we u de juiste bus met chauffeur, zowel voor dagtochten als meerdaagse busreizen.

De expert in busreizen voor kleine en grote groepen in Lelystad

Veenstra Reizen is de expert op het gebied van busreizen en heeft al meer dan 90 jaar ervaring! Van groepsreizen voor grote groepen tot dagreisjes voor kleine groepen, u kunt voor alles bij ons terecht. Ook meerdaagse schoolreizen en bijvoorbeeld seniorenreizen naar het buitenland behoren tot de mogelijkheden. Neem contact op via het formulier en u ontvangt binnen 12 uur een antwoord op uw vraag! Praktisch elk soort touringcar of bus is te huren in Lelystad en omstreken.

Wilt u meerdere touringcars huren of bent u op zoek naar een dubbeldekker? Gezien wij een eigen wagenpark hebben, kunnen alle busreizen georganiseerd worden. Vul het contactformulier in en ontvang uw offerte op maat al binnen 24 uur. (Het is tevens mogelijk om koffie, lunch en eetgelegenheden te boeken. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.)

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Lelystad kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Bus huren Lelystad

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef