Een bus huren in Lelystad?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een passend aanbod voor uw reis!

TOURINGCAR OF BUS HUREN IN LELYSTAD & OMGEVING

Kwalitatieve, veilige & comfortabele busreizen

U staat op het punt een touringcar bus te huren in Lelystad voor uw toekomstige groepsreis? Dan is Veenstra Reizen het touringcarbedrijf met de oplossing voor uw reisvraag! Door het grote aantal bussen, dubbeldekkers en rolstoelbussen vinden wij altijd de juiste combinatie voor u. Plaats uw aanvraag vandaag nog en u ontvangt al binnen 24 uur een aanbod op maat. Ook in Lelystad verhuren we u de juiste bus met chauffeur, zowel voor dagtochten als meerdaagse busreizen.

 

Klik hier om uw persoonlijke offerte aan te vragen.

 

Touringcar bus huren Lelystad

De expert in busreizen voor kleine en grote groepen

Veenstra Reizen is de expert op het gebied van busreizen en heeft al meer dan 90 jaar ervaring! Van groepsreizen voor grote groepen tot dagreisjes voor kleine groepen, u kunt voor alles bij ons terecht. Ook meerdaagse schoolreizen en bijvoorbeeld seniorenreizen naar het buitenland behoren tot de mogelijkheden. Neem contact op via het formulier en u ontvangt binnen 12 uur een antwoord op uw vraag! Praktisch elk soort touringcar of bus is te huren in Lelystad en omstreken.

Wilt u meerdere touringcars huren of bent u op zoek naar een dubbeldekker? Gezien wij een eigen wagenpark hebben, kunnen alle busreizen georganiseerd worden. Vul het contactformulier in en ontvang uw offerte op maat al binnen 24 uur. (Het is tevens mogelijk om koffie, lunch en eetgelegenheden te boeken. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.)

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!