Bus huren Harlingen

Bus huren Harlingen

Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren in Harlingen, zowel voor dagtochten als meerdaagse reizen. Met meer dan 90 jaar ervaring in de busverhuur zijn wij de perfecte partner voor u. Een bus huren in Harlingen is mogelijk voor zowel grote als kleine aantallen passagiers. Door de uitgebreide keuze aan motorvoertuigen is er voor iedere reis een oplossing te vinden. U kiest bijvoorbeeld uit een midi bus of pendelbus voor een kleinere groep mensen. Voor een grotere groep zijn er touringcars, dubbeldekkers en rolstoelbussen beschikbaar.

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier! Dan ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat.

Kleine & grote bussen te huur in Harlingen

Veenstra Reizen heeft voor iedere reiswens een geschikte bus te huur! In Harlingen kiest u namelijk uit motorvoertuigen in verschillende formaten. Als u hulp nodig heeft bij de organisatie van uw busreis, dan denken wij graag met u mee. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een lunch, reserveren van overnachtingen en andere zaken. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn er vele tips die we graag met u delen.

Ook grote groepen zijn welkom bij Veenstra Reizen. Het is namelijk mogelijk om een touringcar of verlengde bus te huren in Harlingen. Er zijn zelfs dubbeldekkers beschikbaar voor extra passagiers en bagageruimte. Hiermee kunt u een dagje weg naar een Nederlands pretpark, maar bijvoorbeeld ook op excursie naar Oostenrijk! Vul het contactformulier in om uw reiswensen door te geven, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. (Het is tevens mogelijk om koffie, lunch en eetgelegenheden te boeken. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.)

Dubbeldekker huren

Wat kost het om een bus te huren?

De reisduur en de grootte van de groep zijn de belangrijkste indicatoren om de prijs te bepalen. Betreft het een dagreis of bent u meerdere dagen weg? Gebruikt u een pendelbus of huurt u twee touringcars? Onderaan deze pagina vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Als u uw wensen invult, dan zorgen wij dat u binnen 12 uur een offerte op maat ontvangt!

Planning van uw busreis

  • Probeer een rustige periode te kiezen, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer de busreis zo vroeg mogelijk vast te leggen
  • Reserveer uw entreekaartjes, verblijf of de gehele reis ook bij ons
  • Boekt u meerdere reizen per jaar bij Veenstra Reizen? Dan profiteert u van een aantrekkelijke korting!

Faciliteiten in de bussen & touringcars

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Harlingen kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef