Bus huren GroningenBus huren Groningen? Veenstra Reizen verzorgt uw busvervoer!

U wilt een bus huren in Groningen en omstreken? Neem dan contact op met Veenstra Reizen voor busverhuur te Groningen, want wij brengen u graag van A naar B in binnen- en buitenland! U kunt al bijna 100 jaar een bus huren bij ons, met de keuze uit een groot wagenpark aan bussen en touringcars! Van een eenvoudige touringcar tot een luxe Royal Class bus met ingebouwde liftfunctie. Door een goede combinatie te maken tussen bus en busreis, maken we het busvervoer in Groningen tot een daverend succes.

Nu een offerte aanvragen om een bus te huren

Tevens is het mogelijk om vrijwel iedere busreis te verzorgen, omdat we ervaren zijn in zowel korte dagtochten als lange busvakanties. Met onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs komt u veilig en snel ter plaatse, als u kiest om in Groningen een bus te huren van Veenstra Reizen.

Bus huren Groningen voor een dagje uit of een busvakantie

We hebben al bijna 100 jaar ervaring in het organiseren van busreizen in binnen- en buitenland. Of u nu een dagtocht in Nederland of een heuse busvakantie binnen Europa wilt maken: ons busvervoer biedt de oplossing! Ga er bijvoorbeeld een dagje tussenuit naar Texel of boek een busreis naar de zon in Spanje. Voor beide reizen kunt u voordelig en snel een bus huren vanuit Groningen. Tevens zijn de bussen en touringcars geschikt voor alle doelgroepen. Zo kunt u een rolstoelbus met lift huren voor ouderen, maar ook een luxe Royal Class bus voor uw aankomende bedrijfsfeest!