Bus huren Franeker

Bus huren Franeker

Zoekt u een busbedrijf om een bus te huren in Franeker? Dan is Veenstra Reizen het adres voor u! Met vele jaren ervaring in het organiseren van busreizen zijn wij bij uitstek de plek voor busverhuur. Een bus huren in Franeker kan zowel voor grotere als kleinere groepen. Dat komt doordat er een grote keuze is aan motorvoertuigen. Denk bijvoorbeeld aan compacte pendelbussen voor korte ritten, maar ook aan rolstoelbussen voor dagtochten voor ouderen. Voor iedere reis is er een passend vervoersmiddel te huur!

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier! Dan ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat voor uw busreis.

Kies uit verschillende formaten bussen in Franeker

Veenstra Reizen heeft voor iedere wens een geschikt aanbod klaarstaan! In Franeker kiest u namelijk uit verschillende formaten bussen. Om deze reden is er voor iedere reis een passende oplossing te vinden. Indien nodig denken wij graag met u mee over de organisatie van uw busreis. Hierbij mag u denken aan het aantal stops, het boeken van een eetgelegenheid, het verblijf op locatie en meer. Dankzij meer dan 90 jaar aan ervaring met dagreizen en meerdaagse vakanties hebben we altijd een aantal goede tips.

Grotere groepen zijn ook meer dan welkom bij Veenstra Reizen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een touringcar of meerdere bussen te huren in Franeker. Het is zelfs mogelijk om gebruik te maken van een dubbeldekker voor extra passagiersruimte. Van een dagreis naar de Efteling tot een excursie naar Italië, we regelen het allemaal voor u! Vul het contactformulier in om uw reisgegevens door te geven, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. (Het is tevens mogelijk om koffie, lunch en eetgelegenheden te boeken. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.)

Dubbeldekker huren

Bus huren in Franeker en omgeving

De reisduur en de grootte van de groep zijn de belangrijkste indicatoren om de prijs te bepalen. Betreft het een dagreis of bent u meerdere dagen weg? Gebruikt u een pendelbus of huurt u twee touringcars? Onderaan deze pagina vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Als u uw wensen invult, dan zorgen wij dat u binnen 12 uur een offerte op maat ontvangt!

Planning van uw busreis

  • Probeer een rustige periode te kiezen, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer de busreis zo vroeg mogelijk vast te leggen
  • Reserveer uw entreekaartjes, verblijf of de gehele reis ook bij ons
  • Boekt u meerdere reizen per jaar bij Veenstra Reizen? Dan profiteert u van een aantrekkelijke korting!

Faciliteiten in de bussen & touringcars

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Franeker kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef