Bus huren Flevoland?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek het voordeel van Veenstra Reizen!

BUS HUREN IN FLEVOLAND

Veenstra Reizen staat voor kwaliteit, veiligheid & comfort

Een bus huren in Flevoland, dat doet u bij Veenstra Reizen! U kunt hier terecht voor een reguliere bus, verlengde touringbus, een dubbeldekker of zelfs een rolstoelbus. Bent u op zoek naar een bus met chauffeur in de regio Flevoland voor een meerdaagse busreis of een dagtocht? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag op weg!

Klik hier om een offerte aan te vragen voor uw groepsreis.

Bus huren Flevoland

Al meer dan 90 jaar ervaring met busreizen

Veenstra Reizen organiseert al bijna 100 jaar busreizen in binnen- en buitenland. Hierbij kun u denken aan dagtochten, bedrijfsuitjes en excursiereizen maar ook bijvoorbeeld aan schoolreisjes, seniorenreizen en studentenreizen! Wij zijn de busmaatschappij bij uitstek om een bus te huren in Flevoland en omgeving.

Heeft u een verlengde touringcar, een dubbeldekker of misschien zelfs meerdere bussen nodig? Vul dan het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte op maat. Tijdens uw reis kunnen we tevens de koffie, de lunch en eventuele diner stops onderweg organiseren. Graag stellen we uw busreis op maat samen, voor die onvergetelijke dagtocht of meerdaagse busreis!

Prijzen touringcar huren

De prijs van een bus is o.a. afhankelijk van de duur van de reis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere klant heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een persoonlijke offerte te ontvangen kunt u hieronder uw gegevens opgeven. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!