Een bus huren in Eemshaven en omgeving

Bus huren Eemshaven

Veilig, comfortabel en vertrouwd op reis

U wilt een bus huren in Eemshaven, maar u weet niet waar u terecht moet? Veenstra Reizen organiseert graag uw dagtocht of meerdaagse reis voor u! Met meer dan 90 jaar ervaring zijn wij de busverhuur bij uitstek voor jong en oud. U kunt voor iedere reis een bus huren vanuit Eemshaven. Ons wagenpark biedt namelijk een grote variatie aan busvervoer. Van dubbeldekkers en verlengde bussen, tot rolstoelbussen en pendelbussen. Iedere busreis wordt op maat georganiseerd, dus stuur uw aanvraag vandaag nog op! Wij zorgen dat u binnen 24 uur een offerte op maat ontvangt.

Eemshaven busverhuur voor grote en kleine groepen

Zowel grote als kleine groepsreizen zijn welkom bij Veenstra Reizen! Door onze jarenlange ervaring zijn we bekend met busreizen voor jong en oud. Zo kunt u hier terecht voor schoolreisjes en studentenreizen, maar bijvoorbeeld ook voor seniorenreizen en excursies naar het buitenland. Vul het contactformulier in om contact op te nemen, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Zelfs voor de allergrootste groepen heeft Veenstra Reizen een oplossing. Zo kunt u meerdere bussen tegelijk huren in Eemshaven. Bovendien zijn er verlengde bussen en dubbeldekkers beschikbaar, die ideaal zijn bij het vervoeren van grote groepen mensen. Verstuur uw wensen vandaag nog via onderstaand formulier. Dan ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat. (Het is tevens mogelijk om koffie, lunch en eetgelegenheden te boeken. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.)

Prijzen bus huren Eemshaven

Iedere busreis is anders, omdat de wensen per klant verschillen. Om de prijs van een bus te bepalen is de reisduur als eerste van belang. Kiest u bijvoorbeeld voor een dagtocht of een meerdaagse reis naar het buitenland? Daarnaast is de grootte van de groep belangrijk, zoals u zich misschien wel kunt voorstellen. Is een pendelbus genoeg of zijn er twee dubbeldekkers nodig? Kortom, iedereen heeft zijn eigen wensen. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan en dan ontvangt u binnen 12 uur een offerte op maat!

Een aantal tips voor de planning van uw busreis

  • Probeer een rustige periode te kiezen, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer de busreis zo vroeg mogelijk vast te leggen
  • Reserveer uw entreekaartjes, verblijf of de gehele reis ook bij ons
  • Boekt u meerdere reizen per jaar bij Veenstra Reizen? Dan profiteert u van een aantrekkelijke korting!

Faciliteiten in de touringcars / bussen

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Eemshaven kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef