Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Touringcar / bus huren Drenthe? Welkom bij Veenstra Reizen!

U wilt een touringcar of bus huren in Drenthe? Dan helpt Veenstra Reizen u graag, want u kunt hier vele soorten touringcars en bussen huren. Drenthe, Groningen en Friesland zijn de noordelijke provincies waar wij ons op richten. Wij beschikken over een groot wagenpark met bussen voor kleine en grote groepen. Op deze manier kan iedereen in Drenthe een touringcar huren die bij hun wensen past. Denk bijvoorbeeld aan een luxe bus, dubbeldekker, rolstoelbus of een verlengde bus!

Touringcar bus huren Drenthe: dagtochten en meerdaagse reizen

Het maakt niet uit of u een bus wilt huren in Drenthe voor een bus dagtocht, meerdaagse busreis, stedentrip of een schoolreis. Veenstra Reizen is namelijk ervaren in het organiseren van busreizen door heel Europa. Ook mensen uit Drenthe kunnen nu voordelig een touringcar bus huren voor een dagje uit of een meerdaagse busvakantie door Europa.

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Drenthe kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Bus huren Drenthe bij Veenstra Reizen

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef