Touringcar / bus huren Drenthe? Welkom bij Veenstra Reizen!

Busverhuur Veenstra Reizen

U wilt een touringcar of bus huren in Drenthe? Dan helpt Veenstra Reizen u graag, want u kunt hier vele soorten touringcars en bussen huren. Drenthe, Groningen en Friesland zijn de noordelijke provincies waar wij ons op richten. Wij beschikken over een groot wagenpark met bussen voor kleine en grote groepen. Op deze manier kan iedereen in Drenthe een touringcar huren die bij hun wensen past. Denk bijvoorbeeld aan een luxe bus, dubbeldekker, rolstoelbus of een verlengde bus!

Touringcar bus huren Drenthe: dagtochten en meerdaagse reizen

Het maakt niet uit of u een bus wilt huren in Drenthe voor een bus dagtocht, meerdaagse busreis, stedentrip of een schoolreis. Veenstra Reizen is namelijk ervaren in het organiseren van busreizen door heel Europa. Ook mensen uit Drenthe kunnen nu voordelig een touringcar bus huren voor een dagje uit of een meerdaagse busvakantie door Europa.

Dubbeldekker huren

Bespaartips busvervoer voor het bus huren in Drenthe

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Drenthe kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar bij het bus huren uit Drenthe

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren vanuit Drenthe waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in busreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde meerdaagse reizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde reizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Wilt u graag een groepsreis en een bus huren vanuit Drenthe?

We stellen graag een unieke busreis vanuit Drenthe voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo het bus huren uit Drenthe tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw bus huren vanuit Drenthe om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Bus huren Drenthe bij Veenstra Reizen

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef