Touringcar bus huren in Den Haag bij Veenstra Reizen

Bus huren Den Haag

Veenstra Reizen is uw beste keuze als u een bus wilt huren in Den Haag. Met ons uitgebreide assortiment touringcars vindt u altijd het ideale vervoer voor uw reis. Wij verzorgen op maat gemaakte busreizen in Den Haag en de omliggende regio. Met meer dan 100 jaar ervaring in het organiseren van busreizen, zijn wij in staat om praktisch elk reisverzoek te vervullen.

Het organiseren van reizen, zoals dagtochten, excursiereizen en zelfs meerdaagse busvakanties, is voor ons dagelijkse kost. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren voor verschillende soorten reizen, zowel nationaal als internationaal.

Dagtochten en busvakanties in Den Haag

Als u een touringcar nodig heeft voor een dagtocht of busvakantie in Den Haag, dan biedt ons assortiment luxe bussen, bemand door gecertificeerde chauffeurs, altijd een geschikte oplossing. Ons busvervoer is geschikt voor z zowel grote als kleine groepen. U kunt kiezen uit verlengde bussen met extra passagiersruimte en rolstoelbussen met handige liftfaciliteiten. Neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Tips voor kostenbesparend busvervoer

  • Plan uw busreis in een rustige periode, zoals schoolvakanties of de wintermaanden.
  • Reserveer uw busreis zo vroeg mogelijk.
  • Overweeg om niet alleen de bus te reserveren, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons te boeken voor extra voordelen.
  • Voor frequente reizigers bieden wij aantrekkelijke kortingen wanneer u meerdere reizen per jaar bij ons boekt.

Faciliteiten in onze touringcars

Naast standaardbussen bieden wij ook touringcars die geschikt zijn voor rolstoelvervoer. Bij Veenstra Reizen is er voor iedereen die op zoek is naar op maat gemaakt busvervoer in Den Haag een geschikte optie. Bovendien kunt u een bus huren die standaard is uitgerust met tafels, wat zorgt voor een extra gezellige reis of handig kan zijn als u onderweg wilt vergaderen. Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteiten
  • Voetsteunen en verstelbare rugleuningen
  • Luchtvering

Certificering van bus- en touringcarvervoer

U kunt bij ons een bus huren in de Standaard Klasse, Comfort Klasse en Royal Klasse. We bieden ook de mogelijkheid voor catering in de bus. Veenstra Reizen is ISO 9001/14001-gecertificeerd en beschikt over het Veiligheidsdocument, wat getuigt van onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Bovendien zijn we aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV, waardoor u bij Veenstra Reizen altijd verzekerd bent van de hoogste veiligheidsnormen.

Touringcar Hoogeveen

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef