Touringcar bus huren in Amsterdam bij Veenstra Reizen

Busverhuur Veenstra Reizen

Als u een bus of touringcar wilt huren in Amsterdam, dan is Veenstra Reizen de partner bij uitstek! Onze busverhuur bestaat inmiddels al bijna 100 jaar en busreizen zijn onze specialiteit. U kunt alle soorten bussen en touringcars huren in Amsterdam, van een rolstoelbus tot een luxe VIP touringcar. Daarnaast verzorgen wij ook busvervoer buiten de stad, omdat we over meerdere vestigingen in het land beschikken. Veenstra Reizen is de plek om uw bus met gecertificeerde chauffeur te boeken, zowel voor een dagtocht als een meerdaagse vakantie.

Bus huren Amsterdam, van daguitje tot busvakantie

Gaat u meerdere dagen met de bus naar het buitenland? Dan kunt u deze reis ook voordelig boeken bij Veenstra Reizen! Onze busverhuur in Amsterdam is niet beperkt tot Nederland, want op dagelijkse basis organiseren wij busvakanties door heel Europa. In feite zijn alle busreizen mogelijk, van een korte dagtocht tot een busvakantie naar bijvoorbeeld Spanje! Vraag gratis een offerte aan om uw bus te huren in Amsterdam, zowel voor het buiten- als het binnenland.

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen om een bus te huren in Amsterdam
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Amsterdam kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren uit Amsterdam waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Bus huren Amsterdam

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef