Brouwerij bezoeken met Veenstra Reizen

Bierbrouwerij bezoeken met de bus

Uw favoriete brouwerij bezoeken en uiteraard ook nog even alle biertjes proeven? Bij Veenstra Reizen organiseren we dat graag voor jou en je (vrienden)groep! Hieronder kiest u uit verschillende brouwerij bezoeken die perfect dienen als een leuk daguitje. Bovendien worden deze dagtochten inclusief busvervoer aangeboden, dus u hoeft niet eens te denken aan een BOB. Na een rondleiding in de fabriek en een uitgebreide proeverij, brengt de chauffeur u weer veilig naar huis.

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een uitje regelen naar uw favoriete bierbrouwerij waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens het uitje
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden uitjes volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze uitjes:

  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook het gehele uitje bij ons
  • Heeft u meerdere uitjes per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle uitjes een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat het uitje een succes wordt. Zo organiseren wij bijvoorbeeld regelmatig uitjes naar fabrieken van biermerken als Duvel en Grolsch. Staat uw ideale uitje er niet tussen, vrees dan niet! Het is namelijk ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen voor uw favoriete brouwerij. Neem hiervoor vandaag nog contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijk advies.

Brouwerij bezoeken met Veenstra Reizen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef