VEENSTRA REIZEN

Veenstra Reizen is de specialist in schoolreisjes in Nederland! Het aanbod van schoolreisjes is zeer divers en geschikt voor alle leeftijden. Onze medewerkers bezorgen u graag de perfecte schoolreis! Hieronder vindt u een top 5 van de leukste schoolreisjes in Nederland. Staat de gewenste schoolreis er niet tussen? Geen probleem, wij maken graag een schoolreis op maat voor u en uw leerlingen!

Schoolreis Duinen Zathe met de bus van Veenstra Reizen

Duinen Zathe

Een schoolreis naar Duinen Zathe in Appelscha is al decennialang hét pretpark voor een geslaagde schoolreis. Stoere attracties als de Hara Kiri en Vulkaaneiland blijven kinderen uit groep 3-8 van de basisschool de hele dag uitdagen.

v.a. € 19,- per leerling

Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen staat nog steeds aan de top van de schoolreis bestemmingen. Met meer dan 40 spectaculaire attracties, wervelende shows, live acts en zwembaden in een overzichtelijk en compact park is Slagharen een echte aanrader!

v.a. € 22,- per leerling

Schoolreis Slagharen
Schoolreis Hellendoorn afbeelding 1

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is de ideale schoolreis bestemming. De sfeer is gemoedelijk, de afstanden tussen de attracties zijn klein en de wachttijden voor attracties zijn kort. En er is ook nog eens super veel te beleven tijdens een schoolreis Hellendoorn! Verscholen in de bossen wachten ruim 30 topattracties en shows, twee spetterende wildwaterbanen, drie spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame, Dreumesland voor kleine avonturiers en nog veel meer!

v.a. € 24,- per leerling

Kinderpretpark Julianatoren

Een schoolreis naar kinderpretpark Julianatoren, gelegen in groenrijk Apeldoorn, is het gezelligste, veiligste en meest overzichtelijke pretpark van Nederland. In het park kunnen kinderen tot 12 jaar de hele dag spelen, klimmen en klauteren in meer dan 50 attracties. De leukste en voordeligste schoolreis!

v.a. € 23,- per leerling

Schoolreis kinderpretpark Julianatoren
Schoolreis Efteling met Veenstra Reizen

De Efteling

De Efteling is één groot feest en ideaal voor een schoolreis! Een wereld vol avontuur, spanning en sprookjes natuurlijk en dat allemaal met een schoolreis Efteling! Verras uw leerlingen met een schoolreisje naar de Wereld vol Wonderen! Ga in het wonderschone Sprookjesbos op ontdekkingstocht en ontmoet Doornroosje, Klein Duimpje, Assepoester en tal van andere sprookjesbewoners!

v.a. € 33,- per leerling

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef