Bloemendagen Anna Paulowna

Dagtocht Anna Paulowna afbeelding 1 Dagtocht Anna Paulowna afbeelding 2 Dagtocht Anna Paulowna afbeelding 3

Elk jaar staat Anna Paulowna ruim honderd mozaïeken. Dit zijn schilderen die gemaakt zijn op tempex, hierop worden hyacintennagels geprikt met spelden. Op elke vierkante meter gaan wel 10.000 bloemetjes. De bloemendagen in Anna Paulowna is een jaarlijks terugkerend evenement en de mozaïeken staan in de tuinen van de makers. Tijdens de bloemendagen in Ana Paulowna zijn deze voor iedereen te bewonderen. Tijdens deze dag zijn ook bewegende werkstukken en versierde straten en bruggen te bewonderen. Miljoenen hyacintbloempjes, even zoveel spelden, duizenden narcissen, kilometers draad, een grote dosis creativiteit en vooral veel enthousiasme zijn de ingrediënten voor de met mozaïeken versierde straten in de dorpen.

Dagprogramma bloemendagen Anna Paulowna

’s Ochtends vertrekken we met de bus via uw opstapplaats richting Noord-Holland. Onderweg maken we een stop voor koffie met gebak. Aansluitend maken we met een gids een prachtige tocht van circa 2 uren langs de bloemenmozaïeken. Op de terugreis kunt u nog genieten van een heerlijk diner. Vervolgens wordt u weer teruggebracht naar de opstapplaats.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsdagtocht
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsdagtochten volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze groepsdagtochten:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze groepsdagtochten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsdagtocht regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Rondrit o.l.v. een gids
  • 2x Koffie/thee met gebak

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef