Dagtocht Beleef de Fonteinen

Dagtocht Beleef de Fonteinen afbeelding 1 Dagtocht Beleef de Fonteinen afbeelding 2 Dagtocht Beleef de Fonteinen afbeelding 3 Dagtocht Beleef de Fonteinen afbeelding 4

Leeuwarden is met Friesland de Culturele Hoofdstad van Europa in 2018. Het programma bestaat uit ruim 60 projecten en honderden ideeën uit de mienskip. Één van de hoofd projecten is de 11Fountains. Deze nieuwe elfstedentocht wordt niet verbonden door ijs, maar door het sprankelende water van fonteinen. De fonteinen zijn gemaakt door internationale topkunstenaars uit elf verschillende landen. De makers zijn niet willekeurig gekozen: er werd gezocht naar een match tussen het werk van de kunstenaar en het karakter en de geschiedenis van de betreffende Elfstedenstad.

Dagprogramma

‘s Ochtends vroeg vertrekken we naar onze hoofdstad Leeuwarden voor het begin van de elf fonteinen route. Vandaag rijden we langs alle fonteinen behalve de onvoltooide fontein in Dokkum. Onderweg maken we een stop voor koffie/thee met oranjekoek.  Na de koffiepauze vervolgen we de route langs de fonteinen. Tijdens de tocht krijgt u meer informatie over de verschillende fonteinen en ontwerpers. Bij sommige stappen we even uit om de fontein beter te bekijken en eventueel een foto te maken. Halverwege de route stappen we uit voor een Friese koffietafel. Nadat iedereen is uitgegeten vervolgen we onze route langs de fonteinen. We sluiten de dag af met een Fries ijsje met slagroom alvorens we u weer terug brengen.

Tijdsplanning dagtocht
09:20 – 10:00 Route langs fonteinen 
10:00 – 10:45 2x Koffie/thee met Friese oranjekoek
10:45 – 12:45 Route langs fonteinen 
12:45 – 14:00 Friese koffietafel met soep & kroket
14:00 – 16:30 Route langs fonteinen 
16:30 – 16:45 Ijsje met slagroom
16:45 – 17:45 Route langs fonteinen

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsdagtocht
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsdagtochten volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze groepsdagtochten:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze groepsdagtochten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsdagtocht regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • 2x Koffie/thee met Friese oranjekoek
  • Uitgebreide Friese koffietafel met soep & kroket
  • Schepijsje met slagroom

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef