Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Bedrijfsweekend boeken voor uw team of personeel

Bedrijfsweekend met de bus van Veenstra Reizen

Een bedrijfsweekend is een twee- of driedaags uitje voor uw bedrijf, personeel of team! Omdat Veenstra Reizen een breed aanbod heeft in binnen- en buitenland, is er voor iedereen een geschikt bedrijfsweekend uit te kiezen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een weekend af te reizen naar buurlanden zoals België, Duitsland en Engeland. Maar ook verschillende bestemmingen in Frankrijk, Polen, Oostenrijk en Tsjechië zijn een optie! Daarnaast kunt u bij iedere personeelsreis een reeks aan excursies uitkiezen om meer van de stad en omgeving te zien. Zo hoeft uw team zich geen enkel moment te vervelen. Uiteraard is het ook mogelijk om op eigen initiatief uitjes te plannen en de plek van de bestemming te verkennen.

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bedrijfsweekend regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens het uitje
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden uitjes volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze uitjes:

  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook het gehele uitje bij ons
  • Heeft u meerdere uitjes per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle uitjes een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat het uitje een succes wordt. Staat uw ideale bedrijfsweekend er niet tussen, vrees dan niet! Het is namelijk ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen. Neem hiervoor vandaag nog contact met ons op via info@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijk advies.

Bedrijfsweekend met Veenstra Reizen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef