Bedrijfsuitjes Utrecht boeken bij Veenstra Reizen

Bedrijfsuitje actief Friesland

Het meest complete aanbod bedrijfsuitjes Utrecht vindt u alleen bij Veenstra Reizen! Bekijk alle bedrijfsuitjes in Utrecht en omstreken inclusief voordelig busvervoer voor het personeel. Op deze manier is het ook mogelijk om personeelsuitjes buiten Utrecht te kiezen, omdat de chauffeur u overal naartoe brengt in Nederland. De provincie Utrecht is op één na de kleinste provincie van Nederland. De grootste en hoofdstad van de provincie is Utrecht. De provincie Utrecht wordt deels tot de Randstad gerekend. Uiteraard zijn de daguitjes in de provincie Utrecht voor grote en kleine groepen te boeken. Daarnaast halen onze buschauffeurs u op vanaf een eigen opstaplocatie, voor het optimale reisgemak.

Bij Veenstra Reizen vindt u een uitgebreid aanbod bedrijfsuitjes in Utrecht, waarvoor u gemakkelijk online een offerte aanvraagt. Daarnaast hebben we een uiteenlopend aanbod bedrijfsuitjes voor u samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan een uitje naar Holland zingt Hazes of een fabrieksuitje naar  de VW Fabriek in Emden! Meer geïnteresseerd in ontspannende bedrijfsuitjes? Bezoek dan de musical Soldaat van Oranje of Holiday on Ice. Bovendien is het mogelijk om meerdaagse bedrijfsuitjes te boeken bij Veenstra Reizen. Dit betekent dat het zelfs mogelijk is om een bedrijfsuitje elders in het land (of zelfs in het buitenland) te plannen. 

Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht. Wellicht wilt u van te voren nog genieten van een goed diner, dit is allemaal mogelijk bij Veenstra Reizen. Zo bent u met uw groep een gezellige dag of avond weg waarbij aan alles gedacht is.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de bedrijfsuitjes in Utrecht
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden bedrijfsuitjes in Utrecht volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze bedrijfsuitjes in Utrecht:

  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij bedrijfsuitjes in Utrecht heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook het gehele bedrijfsuitje in Utrecht bij ons
  • Heeft u meerdere bedrijfsuitjes in Utrecht per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelige bedrijfsuitjes in Utrecht inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw bedrijfsuitje is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een bedrijfsuitje boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u bedrijfsuitjes in Utrecht regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in bedrijfsuitjes en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde bedrijfsuitjes en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Voorbeeldprogramma van bedrijfsuitjes in Utrecht

Bedrijfsuitjes in Utrecht en omgeving

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een bedrijfsuitje in Utrecht. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dagprogramma 5-sluizencruise

We vertrekken vanuit uw opstapplaats richting Vianen. Onderweg maken we een stop voor een heerlijk kopje koffie of thee met gebak. Na de koffie rijden we door naar Vianen, van waar we vanuit de passantenhaven vertrekken voor een 5-sluizencruise. Via het Merwedekanaal naar de sluis van Vianen richting de Lek, deze steekt u over naar de Koninginnesluis van Vreeswijk. Hier schut u naar binnen en vaart u door Oud Vreeswijk over het oude Merwedekanaal. Bij Jutphaas gaat u de Zuidersluis in om naar het Amsterdam Rijnkanaal te schutten. Hier doorheen ziet u voor u de Noordersluis die verder gaat door Utrecht en aansluit op de Vecht naar Muiden. U gaat hier stuurboord uit het Amsterdams Rijnkanaal open aansluitend via het Lekkanaal naar de grote Beatrixsluizen bij Vreeswijk. In de Beatrixsluis kan het drukker zijn vanwege de grootte van de nieuwste binnenvaartschepen. Dit is erg indrukwekkend omdat u tussen deze schepen doorvaart. Aan boord kunt u genieten van deze prachtige tocht onder het genot van een heerlijke warme maaltijd. Na deze prachtige 3 uur durende 5-sluizencruise stapt u weer in de bus voor de terugreis. Uiteraard maken we nog een stop voor een heerlijk kopje koffie met iets lekkers. Aan het eind van de middag bent u weer terug bij uw opstapplaats.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle bedrijfsuitjes in Utrecht een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de bedrijfsuitjes in Utrecht een succes worden. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw bedrijfsuitjes in Utrecht om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw bedrijfsuitjes in Utrecht. Neem contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Bedrijfsuitjes Groningen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef