Bedrijfsuitjes Noord-Brabant boeken bij Veenstra Reizen

Bedrijfsuitje actief Friesland

Het meest complete aanbod bedrijfsuitjes Noord-Brabant vindt u alleen bij Veenstra Reizen! Bekijk alle bedrijfsuitjes in Noord-Brabant en omstreken inclusief voordelig busvervoer voor het personeel. Op deze manier is het ook mogelijk om personeelsuitjes buiten Noord-Brabant te kiezen, omdat de chauffeur u overal naartoe brengt in Nederland. De provincie Noord-Brabant of kortweg Brabant is een provincie in het zuiden van Nederland en is na de provincie Gelderland qua totale oppervlakte de grootste. De hoofdstad van Noord-Brabant betreft Den Bosch en de stad Eindhoven is de grootste stad van de provincie. De stad Eindhoven en de gemeente Eindhoven is de grootste gemeente in Nederland buiten de Randstad. Uiteraard zijn de daguitjes in Noord-Brabant bij Veenstra Reizen voor grote en kleine groepen te boeken. Daarnaast halen onze buschauffeurs u op vanaf een eigen opstaplocatie, voor het optimale reisgemak.

Bij Veenstra Reizen vindt u een uitgebreid aanbod bedrijfsuitjes in Noord-Brabant, waarvoor u gemakkelijk online een offerte aanvraagt. Daarnaast hebben we een uiteenlopend aanbod bedrijfsuitjes voor u samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan een uitje naar Holland zingt Hazes of een fabrieksuitje naar  de VW Fabriek in Emden! Meer geïnteresseerd in ontspannende bedrijfsuitjes? Bezoek dan de musical Soldaat van Oranje of Holiday on Ice. Bovendien is het mogelijk om meerdaagse bedrijfsuitjes te boeken bij Veenstra Reizen. Dit betekent dat het zelfs mogelijk is om een bedrijfsuitje elders in het land (of zelfs in het buitenland) te plannen. 

Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht. Wellicht wilt u van te voren nog genieten van een goed diner, dit is allemaal mogelijk bij Veenstra Reizen. Zo bent u met uw groep een gezellige dag of avond weg waarbij aan alles gedacht is.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de bedrijfsuitjes in Noord-Brabant
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden bedrijfsuitjes in Noord-Brabant volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze bedrijfsuitjes in Noord-Brabant:

  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij bedrijfsuitjes in Noord-Brabant heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook het gehele bedrijfsuitje in Noord-Brabant bij ons
  • Heeft u meerdere bedrijfsuitjes in Noord-Brabant per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelige bedrijfsuitjes in Noord-Brabant inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw bedrijfsuitje is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een bedrijfsuitje boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u bedrijfsuitjes in Noord-Brabant regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in bedrijfsuitjes en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde bedrijfsuitjes en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Voorbeeldprogramma van bedrijfsuitjes in Noord-Brabant

Bedrijfsuitjes in Noord-Brabant en omgeving

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een bedrijfsuitje in Noord-Brabant. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dagprogramma Efteling

De Wereld van de Efteling bestaat daarnaast uit een hotel, een vakantiepark, een golfbaan, een theater en uitgebreide faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten. Met haar televisieseries, musicalproducties en kinderradiozender treedt de Efteling bovendien steeds vaker buiten de grenzen van de Efteling in Kaatsheuvel. Ondanks al deze ontwikkelingen bleef de Efteling altijd trouw aan waar het allemaal mee begon: het vertellen van sprookjes, sagen, legenden, mythes en verhalen. De komende jaren wil de Efteling uitgroeien van een regionaal park tot een meerdaagse vakantiebestemming. Om dit te realiseren, staat het creëren van een optimale beleving van het attractiepark en de (verblijfs)accommodaties in Kaatsheuvel centraal. 

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle bedrijfsuitjes in Noord-Brabant een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de bedrijfsuitjes in Noord-Brabant een succes worden. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw bedrijfsuitjes in Noord-Brabant om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw bedrijfsuitjes in Noord-Brabant. Neem contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Bedrijfsuitjes Groningen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef