Bedrijfsuitjes Groningen boeken bij Veenstra Reizen

Bedrijfsuitje actief Friesland

Het meest complete aanbod bedrijfsuitjes Groningen vindt u alleen bij Veenstra Reizen! Bekijk alle bedrijfsuitjes in Groningen en omstreken inclusief voordelig busvervoer voor het personeel. Op deze manier is het ook mogelijk om personeelsuitjes buiten Groningen te kiezen, omdat de chauffeur u overal naartoe brengt in Nederland. De Provincie Groningen wordt ook wel Stad en Ommelanden genoemd, omdat de stad Groningen en het platteland in de provincie Groningen een gelijkwaardige positie hadden. De provincie Groningen is na de provincies Friesland, Zeeland en Drenthe de minst bevolkte provincie van Nederland. Uiteraard zijn de bedrijfsuitjes voor grote en kleine groepen te boeken. Daarnaast halen onze buschauffeurs u op vanaf een eigen opstaplocatie, voor het optimale reisgemak.

Bij Veenstra Reizen vindt u een uitgebreid aanbod bedrijfsuitjes in Groningen, waarvoor u gemakkelijk online een offerte aanvraagt. Daarnaast hebben we een uiteenlopend aanbod bedrijfsuitjes voor u samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan een uitje naar Holland zingt Hazes of een fabrieksuitje naar  de VW Fabriek in Emden! Meer geïnteresseerd in ontspannende bedrijfsuitjes? Bezoek dan de musical Soldaat van Oranje of Holiday on Ice. Bovendien is het mogelijk om meerdaagse bedrijfsuitjes te boeken bij Veenstra Reizen. Dit betekent dat het zelfs mogelijk is om een bedrijfsuitje elders in het land (of zelfs in het buitenland) te plannen. 

Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht. Wellicht wilt u van te voren nog genieten van een goed diner, dit is allemaal mogelijk bij Veenstra Reizen. Zo bent u met uw groep een gezellige dag of avond weg waarbij aan alles gedacht is.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de bedrijfsuitjes in Groningen
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden bedrijfsuitjes in Groningen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze bedrijfsuitjes in Groningen:

  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij bedrijfsuitjes in Groningen heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook het gehele bedrijfsuitje in Groningen bij ons
  • Heeft u meerdere bedrijfsuitjes in Groningen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelige bedrijfsuitjes in Groningen inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw bedrijfsuitje is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een bedrijfsuitje boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u bedrijfsuitjes in Groningen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in bedrijfsuitjes en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde bedrijfsuitjes en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Voorbeeldprogramma van bedrijfsuitjes in Groningen

Bedrijfsuitjes in Groningen en omgeving

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een bedrijfsuitje in Groningen. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dagprogramma mosterdmuseum & openlucht museum Warffum

‘s Ochtends vertrekken we richting Eenrum waar we worden ontvangen met een kopje koffie of thee met heerlijk gebak. Tijdens een rondleiding wordt u alles vertelt over mosterd en de bereiding ervan. In een korte film ziet u hoe en waar mosterdzaad wordt geteeld en geoogst, en hoe daar op ambachtelijke wijze heerlijke mosterd van wordt gemaakt. Aan het eind van de ochtend rijden we naar het openluchtmuseum in Warffum. Hier beginnen we de middag met een heerlijke Groningse koffietafel. Na lekker te hebben gegeten worden we rondgeleid door het museum. Kijk rond in twintig oude gebouwen en ervaar hoe de mensen vroeger woonden en werkten. Woonkamers, slaapkamers en werkplaatsen zijn met zoveel oog voor detail ingericht, dat het lijkt alsof de bewoners even weg zijn. Aan het eind van de dagtocht mosterdmuseum & openluchtmuseum Warffum brengen we u weer terug naar de opstapplaats.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle bedrijfsuitjes in Groningen een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de bedrijfsuitjes in Groningen een succes worden. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw bedrijfsuitjes in Groningen om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw bedrijfsuitjes in Groningen. Neem contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Bedrijfsuitjes Groningen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef