Bedrijfsuitjes Flevoland boeken bij Veenstra Reizen

Bedrijfsuitje actief Friesland

Het meest complete aanbod bedrijfsuitjes Flevoland vindt u alleen bij Veenstra Reizen! Bekijk alle bedrijfsuitjes in Flevoland en omstreken inclusief voordelig busvervoer voor het personeel. Op deze manier is het ook mogelijk om personeelsuitjes buiten Flevoland te kiezen, omdat de chauffeur u overal naartoe brengt in Nederland. De provincie Flevoland is een provincie midden in Nederland en betreft de jongste van alle twaalf provincies in Nederland. De provincie Flevoland kenmerkt zich door veel open ruimte en bestaat uit twee delen, namelijk de Noordoostpolder en de Flevopolder. Uiteraard zijn de daguitjes bij Veenstra Reizen voor grote en kleine groepen te boeken. Daarnaast halen onze buschauffeurs u op vanaf een eigen opstaplocatie, voor het optimale reisgemak.

Bij Veenstra Reizen vindt u een uitgebreid aanbod bedrijfsuitjes in Flevoland, waarvoor u gemakkelijk online een offerte aanvraagt. Daarnaast hebben we een uiteenlopend aanbod bedrijfsuitjes voor u samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan een uitje naar Holland zingt Hazes of een fabrieksuitje naar  de VW Fabriek in Emden! Meer geïnteresseerd in ontspannende bedrijfsuitjes? Bezoek dan de musical Soldaat van Oranje of Holiday on Ice. Bovendien is het mogelijk om meerdaagse bedrijfsuitjes te boeken bij Veenstra Reizen. Dit betekent dat het zelfs mogelijk is om een bedrijfsuitje elders in het land (of zelfs in het buitenland) te plannen. 

Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht. Wellicht wilt u van te voren nog genieten van een goed diner, dit is allemaal mogelijk bij Veenstra Reizen. Zo bent u met uw groep een gezellige dag of avond weg waarbij aan alles gedacht is.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de bedrijfsuitjes in Flevoland
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden bedrijfsuitjes in Flevoland volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze bedrijfsuitjes in Flevoland:

  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij bedrijfsuitjes in Flevoland heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook het gehele bedrijfsuitje in Flevoland bij ons
  • Heeft u meerdere bedrijfsuitjes in Flevoland per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelige bedrijfsuitjes in Flevoland inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw bedrijfsuitje is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een bedrijfsuitje boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u bedrijfsuitjes in Flevoland regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in bedrijfsuitjes en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde bedrijfsuitjes en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Voorbeeldprogramma van bedrijfsuitjes in Flevoland

Bedrijfsuitjes in Flevoland en omgeving

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een bedrijfsuitje in Flevoland. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dagprogramma Yakult fabriek

Het daguitje betreft een comfortabele busreis, tezamen met een unieke rondleiding door de Yakult fabriek. Een gids vertelt de groep tijdens een rondleiding van ongeveer 1,5 uur alles over Yakult. Van de bijzondere geschiedenis tot de grote successen die het door de jaren heen heeft behaald. Daarnaast loopt de groep langs verschillende indrukwekkende onderdelen van het productieproces. Uiteraard is er aan het einde van de rondleiding een proefmoment van deze frisse zuiveldrank. Breng samen met Veenstra Reizen een bezoek aan de Yakult fabriek in Almere!

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle bedrijfsuitjes in Flevoland een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de bedrijfsuitjes in Flevoland een succes worden. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw bedrijfsuitjes in Flevoland om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw bedrijfsuitjes in Flevoland. Neem contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Bedrijfsuitjes Groningen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef