Bedrijfsuitje met overnachting boeken bij Veenstra Reizen

Bedrijfsfeest-met-overnachting-met-de-bus-van-Veenstra-Reizen

Vele bedrijven zoeken een bedrijfsuitje met overnachting, om er een onvergetelijk uitje van te maken! Gelukkig heeft Veenstra Reizen een breed aanbod bedrijfsuitjes met overnachting, zodat er altijd iets leuks uit te kiezen is. Graag helpen wij u bij het organiseren van een leuk bedrijfsuitje met overnachting waarbij het feest door mag gaan tot laat in de avond. Ook kunt u een kijkje nemen bij het complete aanbod bedrijfsuitjes om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Het leuke van een bedrijfsuitje met overnachting is dat deze niet dichtbij huis plaats hoeft te vinden. Daarom kunt u bij Veenstra Reizen terecht voor een bedrijfsuitje met overnachting in zowel binnen- als buitenland. Zo kunnen we bijvoorbeeld een weekend naar Antwerpen organiseren, waarbij er ook gedacht is aan het busvervoer. Graag brengen we uw personeel veilig naar de plaats van bestemming en de volgende dag weer naar huis. Als u een uitje in Nederland wilt organiseren dan kan dat in alle provincies, van Friesland, Groningen en Drenthe tot Overijssel, Noord-Holland of zelfs Limburg!

Bedrijfsuitje met overnachting bij Veenstra Reizen naar het buitenland

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens een bedrijfsuitje met overnachting
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden een bedrijfsuitje met overnachting volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze bedrijfsuitjes met overnachting:

  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij een bedrijfsuitje met overnachting heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook het gehele bedrijfsuitje met overnachting bij ons
  • Heeft u meerdere bedrijfsuitjes per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een bedrijfsuitje met overnachting inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw bedrijfsuitje is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een bedrijfsuitje boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u een bedrijfsuitje met overnachting regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in bedrijfsuitjes en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde bedrijfsuitjes en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw bedrijfsuitje met overnachting

4-daagse bedrijfsuitje met overnachting in Nederland (Maastricht)

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse bedrijfsuitje met overnachting in Nederland (Maastricht). Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Maastricht
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw opstapplaats. Aan het begin van de middag zullen we bij het hotel aankomen.

Dag 2 en 3 Vrije besteding bedrijfsuitje met overnachting (Maastricht)
We kunnen tijdens de bedrijfsuitje Maastricht diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een rondleiding bij Maastricht Aachen Airport, te grotbiken of een rondvaart over de Maas.

Dag 4 Terugreis Maastricht
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van deze mooie stad en komt er een eind aan uw bedrijfsuitje met overnachting.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle bedrijfsuitjes een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat een actief bedrijfsuitje een succes wordt. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw bedrijfsuitje om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw bedrijfsuitje. Neem vandaag nog contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Bedrijfsuitje met overnachting

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef