Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Bedrijfsuitje met overnachting boeken bij Veenstra Reizen

Bedrijfsfeest-met-overnachting-met-de-bus-van-Veenstra-Reizen

Vele bedrijven zoeken een bedrijfsuitje met overnachting, om er een onvergetelijk uitje van te maken! Gelukkig heeft Veenstra Reizen een breed aanbod bedrijfsuitjes met overnachting, zodat er altijd iets leuks uit te kiezen is. Neem contact met ons op via info@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies. Graag helpen wij u bij het organiseren van een leuk personeelsfeestje waarbij het feest door mag gaan tot laat in de avond. Ook kunt u een kijkje nemen bij het complete aanbod bedrijfsuitjes om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Het leuke van een bedrijfsuitje met overnachting is dat deze niet dichtbij huis plaats hoeft te vinden. Daarom kunt u bij Veenstra Reizen terecht voor personeelsreizen in zowel binnen- als buitenland. Zo kunnen we bijvoorbeeld een weekend naar Antwerpen organiseren, waarbij er ook gedacht is aan het busvervoer. Graag brengen we uw personeel veilig naar de plaats van bestemming en de volgende dag weer naar huis. Als u een uitje in Nederland wilt organiseren dan kan dat in alle provincies, van Friesland, Groningen en Drenthe tot Overijssel, Noord-Holland of zelfs Limburg!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens het personeelsuitje
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden personeelsuitjes volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze personeelsuitjes:

  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook het gehele personeelsuitje bij ons
  • Heeft u meerdere personeelsuitjes per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bedrijfsuitje met overnachting regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle personeelsuitjes een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat het personeelsuitje een succes wordt.

Bedrijfsuitje met overnachting

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef