Uw bedrijfsfeest organiseren met Veenstra Reizen

Bedrijfsfeest organiseren met Veenstra Reizen-met-Veenstra-Reizen

Dus u wilt graag een bedrijfsfeest organiseren voor uw personeel, team of bedrijf? Met Veenstra Reizen kunt u voordelig en gemakkelijk een bedrijfsfeest organiseren inclusief busvervoer! Al bijna 100 jaar zijn wij het ideale adres om bedrijfsuitjes bij te boeken. Of het nu gaat om de organisatie van een feestelijk daguitje of een meerdaagse personeelsreis. Graag stellen we een onvergetelijk bedrijfsevenement voor u samen zodat uw personeel een onvergetelijke dag beleeft. Kies uit een van de vele partners in ons netwerk; wij hebben namelijk een grote variatie aan leuke activiteiten en feestlocaties beschikbaar voor u!

Het unieke voordeel van Veenstra Reizen is dat uw feest gecombineerd kan worden met busvervoer. Op deze manier maakt het niet uit waar uw evenement plaatsvindt, want we brengen u graag met luxe touringcar ter plaatse. Dit betekent dat u een bedrijfsfeest kunt organiseren in Friesland, Groningen of Drenthe, maar ook in provincies als Overijssel, Noord-Holland, Brabant of zelfs Limburg!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens het evenement
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden evenementen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze evenementen:

  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook het gehele evenement bij ons
  • Heeft u meerdere evenementen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bedrijfsfeest regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Wij regisseren het gehele proces, van pendelvervoer tot coördinatie. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook per evenement een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat het evenement een succes wordt. Iedere werkdag kunt u ons online en telefonisch bereiken via het e-mailadres info@veenstrareizen.nl en het telefoonnummer 0511-541809. Graag helpen we u bij het organiseren van een prachtig bedrijfsfeest om nooit te vergeten!

Bedrijfsfeest organiseren

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef