Bedrijfsfeest Friesland boeken bij Veenstra Reizen

Bedrijfsfeest in Friesland organiseren

U wilt een bedrijfsfeest Friesland houden, maar u heeft een beetje hulp nodig? Dan helpt Veenstra Reizen u graag om een bedrijfsfeest in Friesland te organiseren! Zo is het mogelijk om het feest in verschillende steden in de provincie Friesland te houden, want wij kunnen ook het busvervoer voor u verzorgen. Dit betekent dat uw personeel veilig van A naar B en terug naar huis gebracht wordt! Natuurlijk is het ook mogelijk om een evenement volledig op maat te plannen. In dit geval kunt u ons een vrijblijvende offerte opsturen, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op voor een passend aanbod.

Het grote voordeel van Veenstra Reizen is dat uw evenement gecombineerd wordt met busvervoer. Zo maakt het niet uit waar uw feest plaatsvindt, want we brengen uw personeel graag met luxe touringcar ter plaatse. Dit betekent dat u een evenement kunt organiseren in Drenthe of Groningen, maar ook in provincies als Overijssel, Noord-Holland, Brabant of zelfs Limburg!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens het evenement
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden evenementen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze evenementen:

  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook het gehele evenement bij ons
  • Heeft u meerdere evenementen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bedrijfsfeest in Friesland regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Wij regisseren het gehele proces, van pendelvervoer tot coördinatie. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook per evenement een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat het evenement een succes wordt. Iedere werkdag kunt u ons online en telefonisch bereiken via het e-mailadres info@veenstrareizen.nl en het telefoonnummer 0511-541809. Graag helpen we u bij het organiseren van een prachtig bedrijfsfeest om nooit te vergeten!

Bedrijfsfeest Friesland met Veenstra Reizen

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef