Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Een afdelingsuitje boeken inclusief busvervoer

Bedrijfsuitje actief Friesland

Voordelig een afdelingsuitje boeken voor uw team? Dat kan uiteraard ook bij Veenstra Reizen! Bekijk alle afdelingsuitjes bij Veenstra Reizen en kies de beste match voor u en uw personeel uit. Bovendien hoeft u geen rekening te houden met het vervoer, want wij verzorgen altijd het busvervoer van A naar B en terug naar huis. Heeft u al een afdelingsuitje in gedachten? Dan kunt u direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen. Ter inspiratie kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een uitje naar Holland zingt Hazes of een fabrieksuitje naar  de VW Fabriek in Emden!

Meer geïnteresseerd in ontspannende bedrijfsuitjes? Bezoek dan de musical Soldaat van Oranje of Holiday on Ice. Als u de juiste personeelsreis gevonden heeft, kunt u deze direct online boeken. Dan neemt Veenstra Reizen zo snel mogelijk contact met u op om alles tot in de puntjes door te nemen. Bovendien is het mogelijk om meerdaagse personeelsreizen te boeken bij Veenstra Reizen. Dit betekent dat het zelfs mogelijk is om een afdelingsuitje elders in het land (of zelfs in het buitenland) te plannen. 

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens het uitje
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden uitjes volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze uitjes:

  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook het gehele uitje bij ons
  • Heeft u meerdere uitjes per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een afdelingsuitje regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle uitjes een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat het uitje een succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op via info@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Afdelingsuitje met Veenstra Reizen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef