Een afdelingsuitje boeken inclusief busvervoer

Bedrijfsuitje actief Friesland

Voordelig een afdelingsuitje boeken voor uw team? Dat kan uiteraard ook bij Veenstra Reizen! Bekijk alle afdelingsuitjes bij Veenstra Reizen en kies de beste match voor u en uw personeel uit. Bovendien hoeft u geen rekening te houden met het vervoer, want wij verzorgen altijd het busvervoer van A naar B en terug naar huis. Heeft u al een afdelingsuitje in gedachten? Dan kunt u direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen. Ter inspiratie kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een uitje naar Holland zingt Hazes of een fabrieksuitje naar  de VW Fabriek in Emden! Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht. Wellicht wilt u van te voren nog genieten van een goed diner, dit is allemaal mogelijk bij Veenstra Reizen. Zo bent u met uw groep een gezellige dag of avond weg waarbij aan alles gedacht is.

Meer geïnteresseerd in ontspannende bedrijfsuitjes? Bezoek dan de musical Soldaat van Oranje of Holiday on Ice. Als u de juiste personeelsreis gevonden heeft, kunt u deze direct online boeken. Dan neemt Veenstra Reizen zo snel mogelijk contact met u op om alles tot in de puntjes door te nemen. Bovendien is het mogelijk om meerdaagse personeelsreizen te boeken bij Veenstra Reizen. Dit betekent dat het zelfs mogelijk is om een afdelingsuitje elders in het land (of zelfs in het buitenland) te plannen. 

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens het afdelingsuitje
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden een afdelingsuitje volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan een afdelingsuitje bij Veenstra Reizen:

  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij een afdelingsuitje heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook het gehele afdelingsuitje bij ons
  • Heeft u meerdere afdelingsuitjes per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en een voordelig afdelingsuitje inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw bedrijfsuitje is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een afdelingsuitje boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u afdelingsuitjes regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in afdelingsuitjes en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde afdelingsuitjes en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Voorbeeldprogramma van een afdelingsuitje

Afdelingsuitjes in Drenthe en omgeving

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een afdelingsuitje in Drenthe. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dagprogramma Veenhuizen – Kaaslust & Maallust

In het begin van de middag vertrekken we naar Veenhuizen. Eenmaal aangekomen kunt u genieten van koffie of thee met koek. Daarna is er alle tijd om Kaaslust en Maallust te bezichtigen en om te proeven van de heerlijke producten. Een bezoek aan het industriecomplex is een leuke en leerzame belevenis. Om de tocht af te sluiten en om na te genieten van de dag is er een fijne koffietafel met soep.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle afdelingsuitjes een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat het afdelingsuitje een succes wordt. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw afdelingsuitje om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw afdelingsuitje. Neem contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Afdelingsuitje met Veenstra Reizen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef