Actieve schoolreisjes boeken bij Veenstra Reizen

Actieve schoolreis

Voor de leukste actieve schoolreisjes bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres! Onder actieve schoolreisjes verstaan we uitjes waarbij er fysieke inspanning nodig is, zoals bijvoorbeeld bij het klimmen of het paintballen. Onder deze categorie valt dan ook een groot deel van het aanbod busreizen. Hieronder kiest u eenvoudig een schoolreis uit die u aanspreekt en vervolgens kunt u online een offerte aanvragen.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen:

  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw schoolreis actief

Het programma van de schoolreis actief is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting de actieve activiteit rijden. Aan het begin van de middag dag vertrekt de touringcar retour naar de school.

Voor iedere wens heeft Veenstra Reizen passende actieve schoolreisjes, dus schroom niet om direct contact met ons op te nemen! Heeft u een dringende vraag? Dan kunt u ons mailen via schoolreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor meer informatie. Omdat wij al bijna 100 jaar busreizen organiseren voor basisscholen, het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs en het hoger onderwijs, komen we altijd tot een leuke reis voor de scholieren.

Actieve schoolreisjes

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef