Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ook voor uw actieve vakanties

Winterreis Zweisimmen, Zwitserland

Groepsreis Zweisimmen Thun groepsreis Zweisimmen Busreis Zweisimmen

Een winterreis Zweisimmen ligt in een brede dalzool en is een van de tien dorpen die de regio Gstaad-Saanenland vormen. De gondelbaan Rinderberg gaat direct van het dorpscentrum naar het grootste deelgebied van de skiregio Gstaad Mountain Rides en is daarmee tijdens de winterreis Zweisimmen een ideaal vertrekpunt voor leuke uitstapjes en wandeltochten. In de nabijgelegen vakantiebestemming Gstaad kan de gast zich een inkijkje verschaffen in de wereld van de sterren en sterretjes die hier graag hun vakantie doorbrengen.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde winterreis naar Zweisimmen

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde winterreis naar Zweisimmen te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze winterreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de winterreis Zweisimmen
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een winterreis Zweisimmen volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze winterreizen:

 • Hoogwaardige ski- en snowboardmaterialen
 • Skileraren die hoogopgeleid, getraind en betrokken zijn
 • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
 • Een winterreis Zweisimmen is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een winterreis naar Zweisimmen inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw winterreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige groepsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een winterreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een winterreis Zweisimmen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw winterreis Zweisimmen

9-daagse winterreis Zweisimmen

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse winterreis naar Zweisimmen. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Zaterdag – Heenreis met overnachting
Nadat u bent opgehaald vanuit uw woonplaats rijden we naar onze koffiestop. Vervolgens rijden we via een aantal stops door naar midden-Duitsland. Hier zal de eerste overnachting plaatsvinden. Na aankomst schuiven we aan voor het diner.

Zondag – Vervolg heenreis naar Zweisimmen
Na het ontbijt verlaten we het hotel en zetten we de reis voort. Via een mooie route langs het Zwartewoud door Frankrijk naar Basel en via Bern door naar het Simmental waar we vroeg in de middag aankomen in Zweisimmen bij ons hotel. Na het inchecken heeft u de tijd om de omgeving te verkennen. ’s Avonds kunt u aanschijven voor het diner.

Maandag – vrijdag
Verblijf in Zweisimmen met overdag gelegenheid om te skiën, te wandelen(evt. onder begeleiding) of uitstapjes met de touringcar te maken. Zo gaan we als het weer het toelaat een dagtocht maken naar Thun & Interlaken (1) en een dagtocht waar we een mooie route maken over de pas Col du Pillon en Col des Mosses. Mocht de pas deze dagen niet bereikbaar zijn dan maken we een dagtocht naar Bern. Ook gaan we een dagdeel naar Lenk (2) en Schonried(4). ’s Avonds worden er o.a. spel- en kaartavonden georganiseerd.

Excursie 1 – Thun & Interlaken
De stad Thun aan het zuidelijke puntje van het Thunermeer is de poort naar het Berner Oberland. De historische oude binnenstad, waarin het kasteel uit de twaalfde eeuw met het kasteelmuseum staat, ligt op ongeveer een kilometer van het meer, aan de Aare. Verdere bezienswaardigheden in de oude binnenstad zijn de stadskerk met toren uit de tijd rond 1330, het stadhuis uit de zestiende eeuw, de oude binnenstad zelf. Na Thun gaan we naar de top van Europa, Interlaken. Deze plaats ligt tussen de drie machtige bergen Eiger, Monch en Jungfrau. Al aan het begin van de negentiende eeuw was Interlaken in het Berner Oberland beroemd vanwege zijn indrukwekkende bergwereld en werd de stad bezocht door bekende mensen uit die tijd. Deze plaats telt meer dan 45 bergbanen, kabelbanen, stoeltjes- en skiliften die leiden naar 200 kilometer piste en een uitgebreid wandelwegennet.

Excursie 2 – Dagdeel naar Lenk
Helemaal achteraan in het Simmental ligt in een brede kom het vakantieoord Lenk. Het Wildstrubelmassief vormt hier een van de mooiste dalafsluitingen van de Alpen en een perfect decor voor het veelzijdige wandel- en wintersportparadijs met zijn vele natuurschoon van het Berner Oberland.

Excursie 3 – Per skibus naar Sparenmoos
Vanmiddag gaan we met een bus naar Sparenmoos. Eenmaal boven aangekomen bij Sparenmoos kunt u heerlijk rondlopen en genieten van de verre uitzichten. Voor diegene die wat meer uitdaging zoekt kan hier ook langlaufen of per rodelbaan weer terug naar Zweisimmen.

Excursie 4 – Dagdeel naar Schonried
Vandaag gaan we na het ontbijt via een mooie route naar het plaatsje Schonried. Schonried ligt op het zonnigste terras van de Gstaad regio, op 1230 meter hoogte. Via twee liften, de Horneggli en de Rellerli kun je het hele gebied verkennen.

Zaterdag – Terugreis naar het overnachtinghotel
Na het ontbijt nemen we afscheid van Zweisimmen en rijden we via een mooie route terug naar midden-Duitsland waar we eind van de middag aan zullen komen bij ons hotel voor diner en overnachting.

Zondag – Terugreis naar Nederland
Na het ontbijt verlaten we het overnachtinghotel en gaan we terug naar Nederland. Maar voordat u terug wordt gebracht naar uw opstapplaats gaan we eerst nog genieten van een goed verzorgd afscheidsdiner.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw winterreis Zweisimmen om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw winterreis.

Foto album

Extra informatie

 • Excursie naar Thun & Interlaken
 • Dagdeel naar Lenk
 • Per skibus naar Sparenmoos
 • Dagdeel naar Schonried

Vista Resort Hotel ***

Verzorging:

 • Halfpension

Ligging:

 • Centraal gelegen in Zweisimmen

Faciliteiten:

 • Restaurant / Bar
 • Terras
 • Sauna
 • Solarium
 • WIFI
 • Kamers zijn gelijkvloers met douche en toilet

Kamerfaciliteiten:

 • Bad / Douche
 • Toilet
 • Tv
 • Kluis
 • Gratis WIFI

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot groepsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw groepsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw groepsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een groepsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een groepsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2023
Ontwikkeld met Lef