Werkweken voor scholen boeken bij Veenstra Reizen

Bedrijfsfeest-met-overnachting-met-de-bus-van-Veenstra-Reizen

Vele scholen zoeken werkweken met overnachting, om er een onvergetelijk uitje van te maken! Gelukkig heeft Veenstra Reizen een breed aanbod werkweken met overnachting, zodat er altijd iets leuks uit te kiezen is. Neem contact met ons op via schoolreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies. Graag helpen wij u bij het organiseren van een leuke werkweek voor uw school inclusief busreis en excursies. Ook kunt u een kijkje nemen bij het complete aanbod schoolreizen om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Het leuke van een werkweek met overnachting is dat deze niet dichtbij huis plaats hoeft te vinden. Daarom kunt u bij Veenstra Reizen terecht voor werkweken in zowel binnen- als buitenland. Zo kunnen we bijvoorbeeld een schoolreis naar Antwerpen organiseren, waarbij er ook gedacht is aan het busvervoer. Graag brengen we uw leerlingen veilig naar de plaats van bestemming en de volgende dag weer naar huis. Als u een werkweek in Nederland wilt organiseren dan kan dat in alle provincies, van Friesland, Groningen en Drenthe tot Overijssel, Noord-Holland of zelfs Limburg!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de werkweken
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden werkweken volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze werkweken:

  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de gehele werkweek bij ons
  • Heeft u meerdere werkweken per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een werkweek met overnachting regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle werkweken een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de werkweek een succes wordt.

Werkweken met Veenstra Reizen

Offerte aanvraag meerdaagse schoolreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Dient er rekening gehouden te worden bij de verdeling van de kamers met jongens / meisjes?
Wat voor kamer dient er geregeld te worden voor de begeleiding?
Wat is uw gewenste accommodatie?
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef