Alle wandelreizen, met luxe touringcar bus

Busreis Wales

Wandelreizen met een luxe touringcar bus zijn een populaire manier om een prachtige land te verkennen, vooral tijdens het zomerseizoen. Het boeken van meerdaagse wandelreizen bij Veenstra Reizen kunt u online doen of telefonisch. Bij Veenstra Reizen vindt u alle wandelreizen met verschillende bestemmingen in Europa. Bovendien reist u altijd comfortabel in de luxe bussen van Veenstra Reizen. U bent van alle gemakken voorzien tijdens uw busreis, wat betekent dat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Veenstra Reizen is de specialist in wandelreizen per touringcar binnen Europa. We bieden een groot aanbod wandelreizen binnen Europa aan met veel diversiteit in het excursieprogramma. Door een jarenlange ervaring kunnen wij u iets extra’s bieden in de wandelreizen binnen Europa zoals persoonlijke wandelingen door de omgeving, gezellige feestavonden of lekkernijen uit de regio. Wandelreizen kan zowel in de zomer als in de winter. 

Wandelreizen door Europa in- of exclusief excursies boeken?

Het mooie van een wandelreis door Europa bij Veenstra Reizen, is dat u deze in- of exclusief excursies kunt boeken. Wilt u een wandelreis op eigen houtje verkennen? Dan boekt u bijvoorbeeld een wandelreis door Europa zonder excursiepakket. U kunt echter ook wandelreizen boeken met de voordelige excursies die wij voor u organiseren. Iedere wandelreis heeft haar eigen unieke bezienswaardigheden. Reis voordelig mee met Veenstra Reizen en ontdek de mooiste plekken in Europa!

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de wandelreizen
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden wandelreizen volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze wandelreizen:

 • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
 • Bij onze wandelreizen heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

De mooiste regio’s voor wandelreizen door Europa

Onze wandelreizen door Europa

Europa heeft een breed scala aan prachtige bezienswaardigheden die zowel natuurliefhebbers als cultuurliefhebbers zullen aanspreken. Hier zijn enkele van de meest populaire bezienswaardigheden in Europa.

Wandelreis naar Rügen 

De wandelpaden voeren u langs weelderige, groen begroeide steile hellingen en prachtige zandstranden. De prachtige natuur en de fantastische stranden, evenals charmante stadjes, nodigen uit voor een heerlijke vakantie.

Wandelreis naar Cinque Terre

Kom met ons mee naar het prachtige Cinque Terre! Bewonder de kleurrijke gevels van de huizen, omringd door weelderige olijfgaarden en steile kliffen aan de ene kant en kleine natuurlijke haventjes met traditionele vissersboten en kristalhelder water aan de andere kant. De Cinque Terre is een paradijs voor wandelaars. Verken de dorpen en hun omgeving die zich als zwaluwnesten vastklampen aan de rotsachtige terrassen op prachtig aangelegde wandelpaden. Geniet niet alleen van de rust en ontspanning, maar ook van het steeds wijder wordende uitzicht op de helderblauwe zee en de groene wijngaarden, en van de warme zonnestralen die de kleurrijke muren van de huizen in de dorpen doen schitteren.

Wandelreis naar Wales

Met 870 mijl aan ononderbroken kustpaden, prachtige nationale parken en eeuwenoude dorpjes is Wales een paradijs voor wandelaars. Een gids begeleidt ons wanneer we de mooiste routes met gevarieerde landschappen ontdekken. Op de hoogste top van Snowdonia, maar ook langs de kusten en in de binnenlanden. Maar Wales biedt meer. De zangerige taal doet sprookachtig aan en waarom heeft Wales die draak in zijn vlag? Heeft dat misschien iets met de talloze legendes te maken? Een prima idee om dat tijdens deze reis uit te zoeken.

Waarom Veenstra Reizen

 1. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact
 2. Veenstra Reizen is een familiebedrijf en flexibiliteit is onze kracht
 3. Zeer gevarieerd wagenpark en we hebben voor iedere groep een bus op maat
 4. Wij bieden de mooiste en meest complete wandelreizen zonder verrassingen achteraf
 5. Veiligheid staat bij ons voorop
 6. ISO 9001 gecertificeerd en we zijn in het bezit van het Veiligheidsdocument, Veenstra Reizen voldoet daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit en veiligheid
 7. ISO 14001 gecertificeerd, Veenstra Reizen biedt daarmee maximale garanties op duurzaamheid
 8. Onze chauffeurs/reisleiders zijn zeer ervaren
 9. Zonder zorgen op reis, alle wandelreizen die Veenstra Reizen aanbiedt vallen onder SGVR garantiefonds

Maar we bieden meer. We willen graag dat onze reizigers een mooie herinnering overhouden aan de wandelreizen door Europa. Onze reizigers willen steeds vaker een programma op maat en dit vergt een hoge mate van flexibiliteit. Samenwerking en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel, want samen zorgen we ervoor dat de wandelreizen door Europa een succes worden. De begeleiding die u vanuit Veenstra Reizen kunt verwachten, vindt door vakkundig personeel plaats.

Veilige wandelreizen door Europa inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard gaat u bij Veenstra Reizen op vakantie met een bus inclusief een chauffeur. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw busreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Wandelreizen door Europa bij Veenstra Reizen doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u wandelreizen door Europa regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag met een eigen groep wandelreizen door Europa organiseren?

We stellen graag unieke wandelreizen door Europa voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de busreis naar Oostenrijk tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw wandelreizen door Europa om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Wandelreizen met Veenstra Reizen
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef