Wandelreis de Eifel, Duitsland

wandelreis Eifelsteig bus wandelreis Eifelsteig Eifelsteig wandelreis

Op ontdekkingstour in de Eifel. Het gaat bergop en bergaf, maar het is steeds een belevenis, de schoonheid van de Eifel wandelend in u op te nemen. Het middelgebergte ligt tussen België en de Rijn, herbergt een massa van steenoude wonderen van de natuur, betoverende schepping van de cultuur en zowel in het groot als in het klein een unieke fauna en flora. In vier dagen volgt u de “Eifelsteig” op oude paden, over heuvelruggen, door dalen en bossen. Vanuit de centraal gelegen plaats Schleiden wordt u elke dag naar het beginpunt van de wandeling gebracht. Aan het einde van de dag wordt u teruggebracht naar Schleiden voor diner en overnachting. Uw vier etappedoelen zijn Gemünd, Blankenheim, Hellenthal en Einruhr. De dagelijkse afstaden liggen tussen de 17 en 25 kilometer. Van de burchten in Blankenheim en Feifferscheid tot zelfs naar het imposante bouwwerk van de Olefstuwdam wandelt u door de geschiedenis van de Eifel. De “Eifelsteig” in het Duits-Belgische natuurpark leidt u naar de indrukwekkendste uitzichtpunten van de Eifel. We stellen graag een unieke wandelreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte wandelreis de Eifel aanvragen!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde wandelreis naar de Eifel

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde wandelreis naar de Eifel te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze wandelreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de wandelreis de Eifel
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden een wandelreis de Eifel volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze wandelreizen:

  • Wij bieden een uniek programma
  • Een wandelreis de Eifel is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een wandelreis naar de Eifel inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw wandelreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige groepsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een wandelreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een wandelreis de Eifel regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw wandelreis de Eifel

6-daagse wandelreis de Eifel

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse wandelreis de Eifel (Duitsland). Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 heenreis
Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar het Eifelgebied in Duitsland. In de middag zullen we aankomen bij ons hotel in Schleiden. Voordat we aanschuiven voor diner kunt u eerst nog even kennis maken met de omgeving van Schleiden en Gemünd.

Dag 2 Gemünd – Blankenheim ca. 24 km
Als eerste etappe wandelt u van de tweestroom stadje Gemünd naar Steinfeld. Der Eifelsteig voert u over bospaden naar de middeleeuwse stad Blankenheim.

Dag 3 Blankenheim – Hellenthal ca. 20 km
Vandaag starten we vanuit de burcht van het middeleeuws stadje Blankenheim en lopen we eerst naar de Wildenburg, onderweg passeren we de oude nederzetting Reifferscheid en eindigen in Hellenthal.

Dag 4 Hellenthal – Einruhr ca. 25 km
De langste etappe van de “Eifelsteig” voert u van Hellenthal, langs een stuwdam, door het Olefdal in de richting van Dedenborn.

Dag 5 Einruhr – Gemünd ca. 17 km
De laatste etappe begint bij de Obersee. Het is vandaag mogelijk om de totale etappe langs de Obersee te wandelen. Onderweg passeert u dan de Urfttal versperring.

Dag 6 terugreis
’s Ochtends kunt u eventueel genieten van het kuuroord, gelegen op 10 minuten van het hotel. In het begin van de middag rijden we terug richting Nederland.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw wandelreis de Eifel om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw wandelreis.

Foto album

Extra informatie

  • Verschillende wandeltochten

U verblijft in een middenklasse hotel, de kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot wandelreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw wandelreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw wandelreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een groepsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een wandelreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de wandelreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef