VRIENDENVOORDEEL VÓÓR 15 JULI 2018

Boek jij je wintersportvakantie naar Mayrhofen bij ons en heb jij ook familie en/of vrienden enthousiast gemaakt? Dan kunnen jullie beide een beloning ontvangen!

Als jouw bekende een reis naar Mayrhofen bij ons boekt vóór 15 juli 2018 ontvang jij € 35,- per boeking. En dat geldt voor elke klant die jij aandraagt! Jouw bekende en/of vriend ontvangt bij vermelding van jouw naam € 35,- korting p.p. op de boeking.

Hierbij gelden enkele voorwaarden:

De vriend/bekende mag in de laatste 3 jaar niet mee geweest zijn met de reis naar Mayrhofen met Veenstra Reizen.

De beloning is een terugstorting op jouw bankrekening, na het verblijf in Mayrhofen. Een aantal dagen nadat de reis afgelopen is wordt het bedrag op jouw bankrekening gestort.

Je kunt maximaal 3 beloningen ontvangen.

Als jouw vriend/bekende de boeking annuleert, ontvangen jullie geen van beiden de beloning. Als jouw vriend/bekende echter een nieuwe boeking maakt, komen jullie beiden nog steeds in aanmerking voor een beloning.

De actieperiode begint op 19 mei 2018 en eindigt op 14 juli om 23:59 uur. Veenstra Reizen kan deze actieperiode verlengen of wijzigen.

Minderjarigen zijn uitgesloten van deelname.

Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie.

In geval van misbruik, fraude, manipulatie, of omzeiling van of inbreuk op deze Actievoorwaarden is Veenstra Reizen gerechtigd (een) Deelnemer(s) uit te sluiten van deze actie. Veenstra Reizen is gerechtigd dit te doen op basis van een vermoeden en is niet gehouden de uitgesloten Deelnemer(s) hiervan te informeren of daartoe bewijs te leveren.

Veenstra Reizen is te allen tijde gerechtigd deelnemers zonder opgaaf van reden uit te sluiten van deelname.